Mainos

Blogihelmiä: Onko vanhemmilla oikeus lapseensa?

Helmestä löytyy luonnollisesti myös helmiä blogisteja. Hittiblogien parhaat palat on nyt koottu yhteen artikkeliin!

Lue, mitä blogisteillamme on tarjolla tällä viikolla. Jokaisen otteen perässä on linkki, josta pääset lukemaan koko artikkelin.

Nuoren äidin arkea

Blogissa pohditaan käsitettä "vanhempien oikeus lapseensa":

" Mutta mikä minua kiinnostaa, on vanhempien oikeus lapseensa. Minusta sellaista asiaa ei ole olemassakaan. Tai siis Suomen lakihan sanoo, että on. Mutta minusta se on pelkkää pskapuhetta. Jos sinä et kykene huolehtimaan lapsesta, syystä tai toisesta, lapsi täytyy saada pois sinun luotasi. Se, että olet sattunut synnyttämään tai siittämään tämän yksilön, ei suinkaan tee sinusta hänen omistajaansa."

Yöhoitajan maailmasta

Yöhoitaja kertoo omista päivärutiineistaan ja tuotteista, joita hän suosii:

"Puhtaana ja rasvattuna on hyvä mennä nukkumaan. Nukun yövuoron jälkeen useimmiten alakerrassa, kun koti on tyhjä. Avaan ikkunan, jollei ole tulipalopakkanen (nyt ei ole) ja sukellan peittojen alle. Raikas ilma saa unen tuntumaan raikkaalta ja heräämisen mukavalta. Herättyäni vedän päälle ”unirättini” eli Seppälän valkoisen pörrötakin, joka käytän pyjamavaatteiden kanssa."

Shutterstock

Lemmikkipuisto

Lemmikkitaloudessa juhlitaan 2-vuotiasta koiraa:

"Meidän rakas ensikoira Debbie Dirtdigger’s Milk N’ Honey täyttää tänään kokonaista kaksi vuotta! Ringon synttäreiden aikaan oltiin ulkomailla, joten juhlittiin tarjoomuksien muodossa myös hänen ykkössynttäreitään tässä samaan aikaan. Juhlinnassa auttoi tämän blogin ystävällinen sponsori, joka lähetti VALTAVAN kasan erilaisia ruoka- ja herkkutarpeita. Tarjoomukset olivat siis kunnossa."

Stilissima

Stilissiman muotiblogisti esittelee hääpukuja isoille tytöille:

"Mutta ongelmaan on tarjolla ratkaisu. Veromia on nimittäin valmistanut DeLuxe-mallistonsa silmällä pitäen kokoja 44 - 60. Ja kaavoitus on nimenomaan runsaammalle morsiamelle. Näitä löytyy meiltä varmasti muutaman tovin kuluttua valikoimasta, mutta kuullostelisin mielelläni mistä näistä pidätte."

Emmin muotiblogi

Olssonin kaksoset kuuluvat Emmin lempipukeutujiin:

"Ashley ja Mary-Kate Olsen lukeutuvat myös lempipukeutujiini. Ashley edusti tammikuussa InStylen ja Warner Brosin juhlissa tässä sinisessä koltussa, jonka yläosassa on upeat koristelut. Siniset kengät ovat kyllä kokonaisuuteen hieman liikaa, itse vaihtaisin ne vaikka mustiin tavallisiin korkkareihin."

Teksti: MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.