Blogihelmiä: Oliko pikku pakko mennä naimisiin?

Helmestä löytyy luonnollisesti myös helmiä blogisteja. Lue, mitä blogisteillamme on tarjolla tällä viikolla!

Jokaisen otteen perässä on linkki, josta pääset lukemaan koko artikkelin.

Helmen Keventäjät -blogi

Titta kertoo toisesta painonhallintaviikostaan.

"Ruokailut tällä viikolla hoitui arkena ihan moitteettomasti. Olen hullaantunut syömään appelsiineja kun ne vaan ovat nyt niin hyviä! Jos vähänkin on alkanut karkkihammasta kolottaa, niin ei muuta kuin appelsiinia kuorimaan! Ruokapäiväkirjaa pidin ja pykälät siellä näytti hyvälle ja liikuntaa tuli harrastettua kuntosalin muodossa kolmena arki aamuna. Lenkille olisi kovin mieli tehnyt, mutta niin paljoa ei intoa löydy, että tuonne pakkaseen iltasella olisin lähtenyt.. Tulisi jo vähän lauhempaa!"

Kokemuksia Kanadassa

Blogisti nauttii suklaata. Makeita herkkuja löytyy omalaatuisistakin paikoista!

"Mussuttelen suklaata. Sitä on tullut joulun jälkeen syötyä reippaanlaisesti. Onneksi on varaa, minuun ei kauhean herkästi kilot tartu. Saattaa se kyllä johtua työstäkin, on se sen verran kuluttavaa. Barb kantaa minulle suklaata selkä vääränä. Hän käy pari kertaa viikossa taluttamassa joitain mummoja, milloin kylillä, milloin muualla. Mummot piilottavat hänen taskuihinsa, autoonsa tai laukkuunsa karkkia, ihan kiitollisuuttaan."

Anna kertoo

Blogisti on järkyttynyt raskausepäilyistä.

"Olen syvästi järkyttynyt siitä, miten ihmiset joita olen tuntenut vuosia ja ovat olleet hyviä ystäviäni, lähettelevät viestejä hääkirjoitukseni jälkeen. Että oliko pikku pakko mennä naimisiin niin nopeasti. Tai oliko vahinko päässyt käymään, että siksi kiire naimisiin."

MTV3/Helmi

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja