Blogihelmiä: Nettideittailu on helvetti maan päällä!

Helmestä löytyy luonnollisesti myös helmiä blogisteja. Lue, mitä blogisteillamme on tarjolla tällä viikolla!

Jokaisen otteen perässä on linkki, josta pääset lukemaan koko artikkelin.

No Sex and Helsinki

Blogisti on kokeillut nettideittailua, ja sehän ei kamalan hyvin suju.

"Kaikki alkoi i-ha-nas-ti. Tapasin superkomean rahoitusalaa opiskelevan ikäiseni miehen. Suostuin nettitreffeille pitkän viesteilyn ja soittelun jälkeen, sillä kemiat tuntuivat kulkevan samansuuntaisina puhelinkeskusteluissa ja viesteissä. Pidimme toistemme valokuvistakin. Tarkemmin ajatellen; ehkä olisi pitänyt ottaa varoituksena se, että mies lähetti monien kuvien joukossa kuvan itsestään todella seksikkäissä boksereissa…

Tapaaminen muutti kaiken. Mies oli kimpussani kuin herhiläinen, ja yritti vain päästä pöksyihini. Korkeasti koulutettu mies tuntui unohtavan ”edetään sinun tahtiisi” -lupauksensa ja liimautui iholle. "

Sopivassa suhteessa

Elli ei ole samanlainen kuin miehensä.

"Olen täysi vastakohta miehestäni. Jos hän on sininen, olen punainen. Jos hän on palikka, olen pallo. Teen kaiken eri järjestyksessä, kuin mitä hän haluaisi (vaikka yritänkin noudattaa ohjeita). Ja hän muistuttaa siitä joka kerta, vaikka osittain, mutta siis vain osittain, on hyväksynyt tosiasian, ettei pysty minua muuttamaan. Kovasti kyllä yrittää, joskin nykyään hieman harvemmin. On nimittäin myös huomannut, että joskus kirkkainkin aurinko pimenee. Silloin eläimetkin ovat levottomia."

MTV3/Helmi

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja