Mainos

Blogihelmiä: Mies kertoo ikävästä naisen luo

Helmestä löytyy luonnollisesti myös helmiä blogisteja. Hittiblogien parhaat palat on nyt koottu yhteen artikkeliin!

Lue, mitä blogisteillamme on tarjolla tällä viikolla. Jokaisen otteen perässä on linkki, josta pääset lukemaan koko artikkelin.

Kuudes asiti

Petri kirjoittaa miehen kaipuusta:

"Valtava rakkauden kaipuu iski lävitseni. Yksinäisyyden, vai pitäisikö sanoa puutteen, tunne, oli voimakas. Piti ihan mennä sängylle makaamaan ja rutistaa tyynyä sylissä. Oli kuin keholla olisi ollut jano. Kuin olisi kärsinyt aliravitsemuksesta."

Lemmikkipuisto

Koira pesukoneeseen - no ei todellakaan!

"Ei, ei ja vielä kerran ei! Japanilaiset ovat keksineet koirapesukoneen. Koira laitetaan sinne ja se sitten suihkuu vettä, pesuainetta ja lopuksi föönaa eläimen. Ei kiitos tätä ainakaan minulle. Ajatuskin on inhottava ja mietin vain esimerkiksi sitä vesimäärää, joka voi mennä koiraparan korviin."

Lukupiiri

Maria sekä ihastui että ärsyyntyi lukemaansa kirjaan Siilin eleganssi:

"Harva kirja on samaan aikaan sekä ärsyttävä että loistava. Muriel Barberyn Siilin eleganssi onnistuu olemaan molempia. Kauniiden ja houkuttavien kansien sisällä muhii hieno tarina."

Stilissima

Stilissiman muotiblogisti puhuu nyt vuoden 2011 häämuodista:

"Vielä kaksi viikkoa sitten olin sillä näkökannalla, että Prinsessa Victorian hääpuku on kapealinjainen ja lantiolle asti tiukasti istuva ja nyt alan kallistua siihen, että tulemmekin näkemään jotain ihan muuta."

Emmin muotiblogi

Emmin uskollisin vaate on jo yli 30-vuotias:

"Tämän talven minua on uskollisesti lämmittänyt paksu villatakki, jolla on ikää jo reippaasti yli 30 vuotta. Aivan kuin siinä ei olisi tarpeeksi, villatakki on nimittäin ahkerasta käytöstä huolimatta moitteettomassa kunnossa, tätini on tehnyt sen omin käsin."

Teksti: MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.