Blogihelmiä: Lentopalloilukausi aukesi Kanadassa

Helmestä löytyy luonnollisesti myös helmiä blogisteja. Lue, mitä blogisteillamme on tarjolla tällä viikolla!

Jokaisen otteen perässä on linkki, josta pääset lukemaan koko artikkelin.

Kokemuksia Kanadassa

Lentopallokausi on avattu!

"Torstaina menin itsekseni Reynold's Parkiin. Olin ilmoittautunut omin nokkineni peleihin ja vasta siellä selvisi toiset kaksi tyyppiä. Partnereistani toinen on Stephen, kanukki ja toinen on Shaleigh, intialainen. Olihan meillä pieniä alkuvaikeuksia, kankeutta ja silleen, mutta pelit sujuivat ihan kivasti. Sain muutamat tärkeä torjunnat ja yhden tosi loistavan, pojat olivat hyvin otettuja. Taisimme voittaakin pari peliä, minä en kauheasti tuloksista perusta, toiset saavat hoidella pisteidenlaskennan."

Helmen Keventäjät -blogi

Mian ajatukset ovat levällään...

"Kulunut viikko sujunut vähän niin tai näin. Tipaton ja karkiton toukokuu kyllä pitänyt eikä edes pahaa ole tehnyt, mutta vatsassa nipistää ja nukuttaa… Liekö joku pöpö pöllähtänyt jostain ja tuo siitepöly ärsyttelee. Huoh."

...ja Johanna on tehnyt inventaarion!

"Kävin reippaasti liikkumassa neljästi viime viikon aikana ja hölkkä rullasi mukavasti mikä on aina pieni voitto mulle. Eilen tein pienen inventaarioiskun vaatekaappiin ja keräsin kuudet isoksi jääneet housut pyykkikorin kautta kirppissäkkiin. Kaikki on nyt liian isoja, mutta helmikuun alussa olivat liian pieniä!"

MTV3/Helmi

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja