Blogihelmiä: Kuusi senttiä lähti karppaamalla

Helmestä löytyy luonnollisesti myös helmiä blogisteja. Lue, mitä blogisteillamme on tarjolla tällä viikolla!

Jokaisen otteen perässä on linkki, josta pääset lukemaan koko artikkelin.

Yksi sokea rotta

Blogisti on kokeillut karppausta.

"Ensimmäisen viikon aikana tulos oikeasti näkyi mittanauhasta, vaikka silmä määräisesti sitä en huomannutkaan. Vatsan ympäriltä lähti 6 cm pois viikossa. Muistaakseni karppasin kolme viikkoa. Pian omaan nenään tuntui, että haisen koko ajan pahalle. Alkoi vähän etomaan. Ja karppaus päättyikin sitten siihen, kun oli opiskelijakekkerit, jossa viina virtas… Ei se olisi onnistunut selvinpäin… Ja sentitkin tuli takaisin."

Helmen Keventäjät -blogi

Mia pohtii, mistä laihdutusmotivaatio syntyy.

"Mietin edelleen sitä, mikä saa ihmisen tiputtamaan painoa… Mistä se motivaatio ja oikea aika syntyy… Miksi se taas toiselle ja itsellekin joskus on niin äärettömän vaikeaa… Pitäisi ja pitäisi. Sana "pitäisi" pitäisi kieltää kokonaan. Joku fiksu totesi perjantaina että painonpudotusta ei voi toinen toiselta vaatia, siihen tarvitaan oma tahto ja halu. Kuten jollekin tupakoinnin lopettaminen tai muu haaste ja iso muutos omissa elintavoissa."

Kokemuksia Kanadassa

Blogisti on vieraillut intiaanien rantajuhlissa nautiskelemassa.

"Seuraavaksi söin lohen, jota ei ollut isoa palasta, sekin oli hyvää. Pyörittelin shellin simpukkaa ja ihmettelin, miten sen muka saa auki muovikalustolla. Työnsin muoviveitsen kahvan kansien väliin ja sain väännettyä saranan auki. Sisältö ei kuitenkaan minua miellyttänyt, se näytti ihan mädäntyneeltä, joskin paistetulta kananmunalta. Ihan selvästi erottui likaviemäripussi, jota ei haluttanut penkoa. Siirsin elukan syrjään ja kävin kiinni katkaan. Sain rapsittua viiksekkäältä köyryltä kuorisuomut pois ja sisällön makeisiin suihini. Ei hassumpaa. Sinisimpukkakin oli taiten auottava, mutta sekin löysi syöjänsä. Sitä pitkäraajaista ravunpuoliskoa katselin pitkään, mutta kultsi käski käydä kiinni vain. Sanoi, että siinä keskustan puolikkaassa on jotain syötävää. Tongin haarukalla ja särjin rusahtavia rustoja."

MTV3/Helmi

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja