Blogihelmiä: Kun mies pukeutuu naiseksi

Helmestä löytyy luonnollisesti myös helmiä blogisteja. Lue, mitä blogisteillamme on tarjolla tällä viikolla!

Jokaisen otteen perässä on linkki, josta pääset lukemaan koko artikkelin.

No Sex and Helsinki

Puuma JR nostaa esille uuden ilmiön: "ansat", siis kauniit miehet, jotka pukeutuvat naisiksi.

"Olen viime aikoina ollut törmännyt ristiinpukeutuviin miehiin enemmän kuin ikinä. Ja pitää myöntää, että nämä träpeiksi ja ansoiksikin kutsuttavat ihmiset kiehtovat minua erittäin paljon.

Monet sanovat, että naisiksi pukeutuvat miehet osaavat korostaa naisellisia piirteitään paljon paremmin kuin monet naisiksi syntyneet. Olen kuullut "upeampi kuin yksikään tuntemani nainen" sanottavan monta kertaa heistä. Tiedän myös monia miehiä, jotka kutsuvat itseään täysin heteroiksi ja tyydyttävät itseään katsomalla ansoja. Jotkut jopa myöntävät, että voisivat harrastaa seksiä söpön träpin kanssa, jos mahdollisuus tulisi."

Yksi sokea rotta

Etsiikö nainen todella isänsä kaltaista miestä?

"Omat isäni ja isäpuoleni eivät ole olleet mitään esikuva-isiä. Jos katson elämässäni olleita miehiä, he ovat olleet kovia juomaan, on ollut rikollisia, paljon kavereita omistavia, meneviä, flirttailijoita (siis muille naisille), mustasukkaisia, vaihtelevasti rahakkaita ja köyhempiä, kovia puhumaan paitsi kun olisi aika puhua tunteista, huumorintajuisia, sitoutumiskammoisia, ja tuntuu, että minua ei ole kunnioitettu, maat jalan pinnalla olevia, remontti-ihmisiä."

Sopivassa suhteessa

Elli pohtii, vihaavatko naiset todella naisia, vai kenties sittenkin miehiä...

"Miesten mielestä kaikki naiset ovat kauhean mustasukkaisia ja kaikki toiseen naiseen edes kintaalla viittaavat riidat johtuvat nimenomaan vaimon mustasukkaisuudesta. Vaikka mieshän ei omien sanojen mukaan edes huomannut sitä tiimalasibeibeä parkkipaikalla. Sitä, jonka perse sai ohi keikkuessaan miehen niskanikamat paikoiltaan pään kääntyessä luonnolliset 180 astetta.Idiootit.

Nimittäin miksi olisin tästä toiselle naiselle tästä vihainen? Sitä en ymmärrä. Kyllä minäkin mieluummin komeaa miestä katselen, kuin jotain suihkut onnistuneesti paennutta mörköä. Yritän vain tehdä sen mahdollisimman hienovaraisesti."

MTV3/Helmi

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja