Blogihelmiä: Ihastuin remonttireiskaan

Helmestä löytyy luonnollisesti myös helmiä blogisteja. Hittiblogien parhaat palat on nyt koottu yhteen artikkeliin!

Lue, mitä blogisteillamme on tarjolla tällä viikolla. Jokaisen otteen perässä on linkki, josta pääset lukemaan koko artikkelin.

Mesen maailma

Blogissa kerrotaan elämästä hieman tärähtäneen äidin lapsena:

"Sitten mua alettiin työnnellä niissä kalliissa punaisissa rattaissa. Mutta arvaapa vaan oliko mutsi vieläkään tyytyväinen. No ei! Niissä oli liian tiukka jousitus ja liian pienet pyörät. Ja siitä se sitten alkoi; ihan hirvee netissä notkuminen. Se etsi ulkomaita myöten mulle keltaisia rattaita. Mieti nyt! Keltaisia! En mä mikään tipulapsi ole. En mä halua nukkua keltuaisen sisällä!"

MEA CULPA

Kevät tuo mukanaan ihastumiset:

"Omituisesti yksi toinenkin mies on kiemurrellut elämääni takavasemmalta. Tein remonttia kämpässäni ja teetin hommia parille remppareiskalle. Ja nyt tämä toinen näistä reiskoista jotenkin jäi roikkumaan. Itse rauhallisuus ja saa minutkin rauhalliseksi. En vaan tiedä mitä hän hakee."

Lukupiiri

Leena luki kirjan Mitä naisen tulee tietää kengistä?

"Homerin sanojen mukaan kirja on tarkoitettu kaikille, jotka huokaavat nautinnosta pelkästään ajatellessaan uusia kenkiä. Mutta pikkuteos on hauska lukukokemus myös niille, jotka eivät omista 200 korkokenkäparia ja pysähdy näyteikkunoihin kuolaamaan uusimpia nahkasaappaita."

Lemmikkipuisto

Koirat ottavat kevään ilolla vastaan:

"Ringo ja Debbie ottavat kevään tulon iloisin mielin vastaan, ulkona viilletetään niin paljon kuin mahdollista, ja iltapaineihinkin on tullut

uutta virtaa. Debbie on siis parantunut leikkauksestaan käytännössä täysin, ja vaikutukset ovat pääosin toivottuja."

Stilissima

Stilissiman blogissa näytetään paloja ensi kesän ihanista juhlamekoista:

"Jos joku olisi ehdottanut minulle 10 vuotta sitten, että voisin laittaa päälleni jotain vihreää ja vielä paremmin vihreän iltapuvun, olisin varmasti ollut kovin vastentahtoinen. Suhteeni vihreään väriin on tosin paranemaan päin. Mitä enemmän vihreä taittuu valtameren sävyihin sitä enemmän niistä pidän."

Emmin muotiblogi

Emmi ihastelee värikkään Kate Bosworthin tyyliä:

"Välillä red carpet -kuvia selaillessa törmää helmiin. Kate Bosworth edusti taannoin hyväntekeväisyysjuhlissa Peter Pilotto -nimisen suunnittelijan kevätmalliston koltussa. Mekon upea värienkäyttö saa minulta täydet pisteet."

Teksti: MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock, Futureimagebank

Lue myös:

    Uusimmat