Blogihelmiä: Etukäteen ei tosiaan voi tietää, millaista äitiys on

Helmestä löytyy luonnollisesti myös helmiä blogisteja. Lue, mitä blogisteillamme on tarjolla tällä viikolla.

Jokaisen otteen perässä on linkki, josta pääset lukemaan koko artikkelin.

Mesen maailma

Äitiys on opettanut Mesen äidille aivan uudenlaisen elämäntyylin.

"On kyllä paljon muitakin asioita, mitä mutsi on naureskellu aikasemmin, mutta nyt sitten ne naurun aiheet on sille totisinta totta. Se on sitä "ei pidä väittää ilman parempaa tietoa" osastoa. Eli jos ei oo ollu koskaan mutsi, niin ei tosiaan voi tietää, että millasta on olla mutsi. Sitä vaan saattaa yhtäkkiä pimahtaa sanan monissa eri merkityksissä. Ennen kun mutsista tuli mutsi, sillä ei käyny mielessäkään, että se alkaisi elää rutiinien täyttämää elämää."

Kokemuksia Kanadassa

Kanadastakin löytyy saunoja!

"Talossamme on sauna, jossa kultsi käy istumassa harva se ilta. Kehnonlainen ja vähän hämärä loukko koko sauna. Eikä sinne muka saa viedä vettä heitettäväksi kiukaalle. Mitä hitsiä sellaisella saunalla tekee? Kultsi sanoo, että kyllä se luola lämpiää, kun tunnin lämmittää ja sitten menee istumaan korkeimmalle lauteelle pienen jakkaran päälle ja heittää vähän vettä kiukaalle. "

Häämatkalla purjeveneessä

Häämatka alkaa olla pulkassa. Millaista oli asua purjeveneessä?

"Matkailu purjeveneellä on omalla tavallaan haastavaa ja vie toki aikaa, mutta samalla se on myös helpompaa kuin reppumatkailu, paikasta toiseen lentäminen ja hotelleissa yöpyminen. Matkapurjehtijan oma koti kulkee aina mukana. Joka aamu saa herätä omasta sängystä, valmistaa halutessaan ateriat omassa keittiössä ja elellä muutenkin kuin kotonaan, omassa rauhassaan."

MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja