Mainos

Blogihelmiä: Ero tuli puun takaa

Helmestä löytyy luonnollisesti myös helmiä blogisteja. Hittiblogien parhaat palat on nyt koottu yhteen artikkeliin!

Lue, mitä blogisteillamme on tarjolla tällä viikolla. Jokaisen otteen perässä on linkki, josta pääset lukemaan koko artikkelin.

Eropäiväkirja

Eropäiväkirjassa kerrataan puun takaa tulleen eron vaiheita:

"Tänään on kulunut viisi viikkoa siitä kun erosin 13-vuoden avosuhteesta. Kaikki muuttui. Maailma romahti. Mikän ei ole enää entisellään."

Lemmikkipuisto

Lemmikkipuiston blogissa nauretaan videolle:

Törmäsin YouTubessa tällaiseen uuteen koiranruokamainokseen, jossa koiria on kuvattu ylinopeuskameralla ottamassa nameja kiinni. Olis aivan mahtava saada omista koirista tällaisia otoksia esimerkiksi juoksemassa tai ponnistamassa, mutta kyllä nämä kanadalaisetkin vastineet kelpaavat.

Lukupiiri

Leena luki Salman Rushdien teoksen Firenzen lumoojatar:

"Teoksessa eletään eri aikakausissa, mutta kerrotaan aina tarinaa rakkaudesta ja kaipuusta. Historialliset tosiasiat ja satu sekoittuvat toisiinsa. Vaikka romaanissa miehet ovat pääosassa, tarinaa hallitsevat tarujen kaunottaret – naiset, jotka lumoavat, mutta elävät vain miesten intohimojen ja palvonnan kohteina."

Stilissima

Stilissiman muotiblogissa esitellään tuunauskisan voittajat:

"Vau! Messuilla järjestämämme tuunauskisa on nyt päättynyt. Finalistien joukosta suurimman äänisaaliin keräsi Häät & Rakkaus-messuilla perjantaina tuunauskisaan osallistuneet Mirjami ja Triin! Hyvä tytöt - keräsitte äänistä leijonan osan."

Emmin muotiblogi

Emmi käväisi vintage-messuilla:

"Totesimme myös ongelmaksi sen, että suurin osa vaatteista oli todella suurikokoisia. Eikö ihmisten pitänyt olla pienempiä muutama vuosikymmen sitten?"

Teksti: MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.