Blogihelmiä: Aamulla mutsin naama on kalpea

Helmestä löytyy luonnollisesti myös helmiä blogisteja. Lue, mitä blogisteillamme on tarjolla tällä viikolla!

Jokaisen otteen perässä on linkki, josta pääset lukemaan koko artikkelin.

Mesen maailma

Äiti on käynyt vähän juhlimassa.

"Aamulla mutsin naama oli kalpea, kieli turta ja sydän oli mennyt päähän sykkimään. Seurakunnan muskarissa mutsi yritti pidätellä hengitystä ja kotimatkalla haettiin kiskalta limpparia ja Mynthos-pastilleja. Kiskan pitäjä luuli saleen ostosten ja mutsin ulkonäön perusteella, että ollaan menossa harjottamaan vandalismia… "

Kokemuksia Kanadassa

Blogistin työpanos tuo kiitosta hänelle.

"Ihmettelinkin viime viikolla vielä, kun tiskialtaiden reiät olivat täynnä mustaa töfnää. En ollut ihan varma, ovatko ne teen lehtiä vai suorastaan hometta. Pesin ne hyväksi ja tällä viikolla röörit ovat olleet siistit. Siispä….!! Leveästi mummot hymyilevät minulle käytävillä. Yksi mummo tuli parikin kertaa vastaan ja vasta sillä toisella kerralla kertoi olevansa kauhean tyytyväinen minuun."

Viiden tähden parantola

Blogisti pohtii työtilannettaan.

"Neljän kuukauden koeaika on lopuillaan ja väläytin lopettamisen mahdollisuutta. Vetosin työtuntien vähyyteen. Tavallaan tässä hirvittää sekin, että paikasta tulee vakinainen jos en lähde, enkä oikeastaan pidä koko työstä. Tai no, työstä pääosin pidän - silloin kun sitä on riittävästi. "

MTV3/Helmi

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat