Mainos

Blogihelmiä: - 10 kiloa saavutettu!

Helmestä löytyy luonnollisesti myös helmiä blogisteja. Hittiblogien parhaat palat on nyt koottu yhteen artikkeliin!

Lue, mitä blogisteillamme on tarjolla tällä viikolla. Jokaisen otteen perässä on linkki, josta pääset lukemaan koko artikkelin.

Stilissima

Muotiblogissa esitellään värikkäitä hääasuja:

"Kaikki eivät etsi perinteistä valkoista hääpukua vaan jotain persoonallisempaa ja omannäköisempää. Jotkut etsivät väriä siksi, että valkoinen väri tuntuu vieraalta, toiset vetoavat ikään, kolmannet mielentilaan. Moni sanoo myös etsivänsä pukua, jota voisi käyttää toiste."

Milanan dietti

Laihdutusprojekti etenee oikeaan suuntaan:

"En ole vähään aikaan oikeastaan pystynyt elämään pelkillä, ateriankorvikkeilla. Olen syönyt maltillisesti ja tänä aamuna vaaálle astuessani huomasin -10 kg tulleen täyteen. Jalassa on vanhat tädiltä saamani farkut, juuri ne skinnyjeansit. Kokoa 42."

Yöhoitajan maailmasta

Blogisti kuvailee kesän tuloa:

"Kesä on juuri sellainen millaisen siitä mielessämme luomme. Se on juuri niin lämmin ja kaunis kuin mitä ajatuksemmekin. Sadesäällä voi istua katoksen alla nuotion tai grillin ääressä hyvässä seurassa. Lämpimästi puettuna voi vallan mainiosti ottaa ilon irti sateen tuoksusta. Jos ei halua istua, voi vaikka lähteä lenkille sateeseen. Itse pidän lämpimästä kesäsateesta, luonnosta, joka tihkuu tuoksuja ja maisemasta, jonka vihreys ja vehreys vain korostuvat sateen myötä."

Sinni ja pätkis

Kissatalouteen muutti rauhalliseen elämään tottuneiden eläinten kauhistus - koira:

"Sisäkissat rakastavat rauhallista arkea. Ainakin meillä. Mitä vähemmän melua, häiriötä ja hässäkkää, sen mukavammalta elämä maistuu. Ja kun kaikki sitten yllättäen huhtikuussa muuttuikin, on kissojen - ja talouden ihmistenkin - elämä ollut yhtä vuoristorataa siitä lähtien. Talouteen muutti nimittäin koira. Kissojen oli jo tarpeeksi vaikeaa ymmärtää paikasta toiseen säntäilevää pentua, joka ei näyttänyt millään tapaa kunnioittavan niiden reviiriä, mutta kun se kyseinen pentu sattui vielä kasvamaan noin kilon viikkovauhtia ja sen korvat vielä sitäkin nopeammin, niin yritä sitä nyt sitten hyväksyä."

Lukupiiri

Maria luki Simone de Beauvoirin klassikkoteoksen Toinen sukupuoli:

"Beauvoirin kirja tuo tuulahduksen jo menneestä maailmasta, jossa kommunismi vielä on mahdollisuus pelastaa ihmiskunta. On viehättävää huomata, miten monet asiat ja ajattelutavat ovat muuttuneet kirjan julkaisun jälkeen. Raivokkaasti asiaansa ajava Beauvoir tuntuu ajoittain hieman höpsähtäneeltä, jos unohtaa kirjan kontekstin ja julkaisuajankohdan: ilmestyessään teoksen näkökohdat olivat uusia ja kuohuttavia. Nykylukijalle, suomalaiselle työssäkäyvälle naiselle ne näyttäytyvät totaalisen erilaisessa valossa."

Teksti: MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.