Mainos

Bloggaaja: Olin vähällä astua numeropalvelufirman ansaan

Yksi Suomen 16100 Oy:n myyntityön kohteeksi joutuneista yrittäjistä on suosittua blogia pitävä tietokirjailija ja kouluttaja Katleena Kortesuo. Kortesuo kirjoitti viime viikolla blogissaan yrityksen puhelinmyyntikikkailusta.

MTV3 uutisoi tänään yritykseen kohdistuvasta laajasta rikostutkinnasta ja siitä, että yritys on juuri valittu mm. poliisin numerohakupalvelutoimittajaksi.

Kortesuo kirjoittaa Ei oo totta -blogissaan saaneensa kesken työpäivän soiton epäselvästi itsensä esitelleeltä myyjältä. Kortesuo sanoo luulleensa, että häntä vain informoidaan edullisesta numeropalvelusta. Lopulta kävi ilmi, että asiakas olisi sitoutunut maksamaan joka vuorokausi 95 senttiä palvelusta, vaikka ei olisi käyttänytkään sitä.

– Minäkin olin vähällä astua ansaan. Myyjä tarkoituksellisesti jätti sanomatta, että nyt tehdään kaupat toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella.

Kortesuon mukaan myyjä antoi sen sijaan ymmärtää, että numeropalveluun voi soittaa ilman kuukausiveloituksia.

Lopulta asiakkaalle tarjottiin ilmaista kokeilujaksoa.

– Ilmainen kokeilu olisi muuttunut maksulliseksi sopimukseksi, ellen olisi sitäkin erikseen kysynyt.

MTV3:n tavoittama Suomen 16100 Oy:n toimitusjohtaja Henna Mäki kommentoi rikosepäilyjä tänään sähköpostitse. Hänen mukaansa yritys ei ole syyllistynyt mihinkään lainvastaiseen toimintaan. Mäki ei kommentoinut Kortesuon kirjoitusta.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.