Blanchett länkkärin kuvauksissa

Australialaisnäyttelijä Cate Blanchett on kertonut suurista haasteista, joita hänen eteensä tuli lännenelokuvan The Missing kuvauksissa. Hän vietti kuukausia maaseudulla eristyksissä ja opetteli ratsastamaan hevosella.

- Olen melko kaupunkilainen - en halua olla kaukana espressokoneesta, kertoo Blanchett, 34, lehdistötilaisuudessa Berliinin elokuvajuhlilla, joilla The Missing esitettiin noin tuhannelle toimittajalle. - Mutta lupasin Ronille, että voin tehdä elokuvan, ja kun lupaa jotain Ron Howardille, se on pidettävä, sanoo Blanchett.

1800-luvulle perustuvan elokuvan pääosissa ovat Blanchett ja Tommy Lee Jones. Blanchett esittää nuorta farmaria, jonka tyttären intialainen taikuri on kaapannut. Jones, tytön erossa asuva isä auttaa Blanchettin hahmoa etsimään tyttöä.

Kaksikko on suuren osan elokuvasta hevosen selässä. - Se on todella erilaista kuin mennä lomalle ja ajatella, että voisi kokeilla ratsastusta, kertoo Blanchett pikakurssistaan hevosten käsittelyssä. - Kun tietää, että kamerat pyörivät ja on kuusi viikkoa aikaa, täytyy oppia nopeasti ja suoriutua hyvin. Ja erityisesti kun ratsastaa jonkun Tommy Leen kaltaisen kanssa, joka on taitava hevosmies ja tietää kaiken lännestä. Hänellä on valtava sanavarasto... ja hän jakoi tietoaan hyvin avokätisesti.

Lue myös:

    Uusimmat