Blake on nouseva tähti

Nuori ja kaunis Blake Lively on tuttu nuorisosarja Gossip Girlsistä. Näyttelijäntaidoillaan vakuuttanut tähti debytoi nyt myös valkokankaalla. Blakea kadehditaan, paitsi pitkien vaaleiden hiusten takia, myös näyttelijärakkaan, Penn Pagleyn vuoksi.

Wireimages/All Over Press

Wireimages/All Over Press

Wireimages/All Over Press

Blake Lively on kuuluisa sekä menestyksestään televisiossa että pitkistä vaaleista hiuksistaan, jotka saisivat kenet tahansa kateelliseksi. Näyttelijän ura on ollut nousujohteista siitä asti, kun hänet valittiin Serena van Der Woodsenin rooliin seurapiirinuorten elämästä kertovassa Gossip Girl -sarjassa.

Blaken näyttelijäntaidot on huomattu muuallakin. Tähti on ehdolla parhaaksi amerikkalaiseksi tv-näyttelijäksi ja valkokankaalla hänet nähdään The Private Lives Of Pippa Lee -elokuvassa. Blaken vastanäyttelijöinä ovat muun muassa kuuluisuudet Winona Ryder ja Keanu Reeves.

Wireimages/All Over Press

Televisotähteys on tuonut Blakelle paitsi menestystä, myös poikaystävän. Rakkaus vastanäyttelijä Penn Pagleyn kanssa roihahti sarjan kuvausten aikana.

Pariskunnalla on pitkä yhteinen historia, sillä he kävivät lapsena yhdessä koulua. Nyt kyyhkyläiset viettävät taas päivänsä yhdessä. Pari on kuvattu moneen otteeseen rakastuneen näköisenä sekä kotimaassa Yhdysvalloissa että ulkomailla.

Wireimages/All Over Press

Blake on todennut, että Gossip Girl -sarja avasi hänelle aivan uuden oven muodin maailmaan. "Nuorena lainailin aina vaatteita isoiltasiskoiltani tai ostin ne Urban Outfittersilta, jonka jälkeen äitini parsi ne kokooni. En usko että pukeuduin ikinä kuin lapsi," Blake on sanonut.

Blake haluaa pukeutua naisellisesti ja klassisesti. Todellinen fashionista nimeääkin vuoden kohokohdakseen muotitapahtuman, The Vogue Fashion Fund Awardsin. "Istuimme samassa pöydässä Karl Lagerfeltin, Anna Wintourin ja André Leonin kanssa. Olimme tuuman päässä Donatella Versacesta ja Jennifer Lopezista. Se oli niin epätodellista, aivan uskomatonta."

Teksti: MTV3/Helmi

Lähteet: http://www.luckymag.com, Glamour

Kuvat: Wireimages

Lue myös:

    Uusimmat