Blake Livelyllä ulkonäköongelmia

Blake Lively on yksi Hollywoodin seuratuimmista nuorista näyttelijöistä. Gossip girl -sarjasta tuttu kaunotar on myöntänyt kärsivänsä ulkonäköongelmista.

Blake Lively, Kuva: Getty Images, Frazer Harrison

Blake Lively, Kuva: Getty Images, Frazer Harrison

Lively on 178 cm pitkä ja joutuu pitämään usein kuvauksissa korkokenkiä. Tähti on kertonut, ettei ole sinut pituutensa kanssa.

– Tunnen itseni transvestiitiksi suurimmaksi osaksi aikaa. Joudun pukeutumaan 15 sentin korkoihin ja olen jokaista miestä pidempi, tähti valittaa.

Asiaa ei auta, että Lively työskentelee useiden lyhyiden ihmisten ympäröimänä.

– Tunnen toisinaan itseni mieheksi, hän selittää.

Tosiasiassa tähden ei tarvitse murehtia, etteikö olisi riittävän naisellinen. Lively valittiin tänä vuonna maailman neljänneksi seksikkäimmäksi naiseksi Maxim -lehden listauksessa.

Blake Lively, Kuva: Getty Images, Neilson Barnand

Blake Lively, Kuva: Getty Images, Pascal Le Segretain

Lively on myös hiusikoni. Hänen pitkät vaaleat hiuksensa on nimetty "uudeksi Racheliksi". Jennifer Anistonin Frendit-lookin sijaan new yorkilaiset suunnistavatkin nyt kampaajalle Livelyn kuva mukanaan.

Lively näyttelee Gossip Girl -sarjassa ja on esiintynyt elokuvissakin. Tähden huhutaan kyllästyneen rooliinsa teinidraamasarjassa.

– Blake on pyytänyt tuottajia tappamaan Gossip Girl roolihahmonsa. Aluksi se oli upeaa, mutta hän alkoi kyllästyä juonen kulkuun ja kuvauksien mitättömiin riitoihin, lähde kertoi Heat-lehdelle.

Pikkukuvat suurenevat klikkaamalla!

Teksti: MTV3/Helmi

Lähde: femalefirst.co.uk

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat