Blake Lively: Seksikohtaukset ovat kamalia!

Gossip Girl -sarjasta tuttu näyttelijä Blake Lively joutuu työnsä puolesta leikkimään sänkyleikkejä kameran edessä, mutta tähti vakuuttaa, ettei tee sitä mielellään.

Näyttelijä Blake Lively, 25, vihaa seksikohtauksia, mutta tähti vakuuttaa, ettei ole ainoa. Livelyn mukaan seksikohtausten kuvaaminen ei ole mukavaa kenellekään koko kuvaushenkilökunnasta.

– Seksikohtausten kuvaaminen on aina kamalaa. Kamalaa. Näyttelijät tuntevat olonsa epämukavaksi, työryhmä tuntee olonsa epämukavaksi. Mutta samalla sitä yrittää tehdä siitä niin mielenkiintoista kuin mahdollista, Lively kertoo.

Vaaleaverikkö paljastaa Marie Clairen haastattelussa, että hänen uuden Savages-elokuvansa seksikohtaukset olivat vielä haastavampia, koska kohtauksiin osallistui kolme ihmistä.

– Savagesin seksikohtaukset olivat erityisen haastavia, koska ne eivät olleet vain "mielenkiintoisia seksikohtauksia elokuvassa", vaan erittäin tärkeä tapa näyttää, miten nämä kolme ihmista rakastavat toisiaan ja, kuinka he voivat olla suhteessa keskenään. Ne kuvattiin kuvausten alkupäivinä, joten hyvä puoli oli, että tutustuimme toisiimme hyvin nopeasti! Mutta se on hyvin kiduttava prosessi. Jälkeenpäin sitä ajattelee, että "Eikä, perheeni näkee tämän!"

Savages kertoo huumekartellia vastaan taistelevista ystävyksistä – Benistä (Aaron Taylor-Johnson) sekä Chonista (Taylor Kitsch), joita yhdistää ainutlaatuinen rakkaus Livelyn esittämään Opheliaan.AVA

Lähde: contactmusic.com

Kuvat: Splash News

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja