Mainos

Black Fridayn tarjoushinnat rantautuivat myös palveluihin – Kimppataksi kuljetti asiakkaitaan ilmaiseksi

2:00

Joulukaupan sesongin aloittavassa Black Friday -alennuskampanjassa on tänä vuonna mukana myös runsaasti palveluita. Alennettuja hintoja löytyy muun muassa asunnon vuokrista, autokaupoista sekä kyytipalvelusta. 

Yksi päivän parhaista tarjouksista oli Kyyti-kimppataksissa, jonka kyydissä matkaa pääsi taittamaan tänään ilmaiseksi. Kyyti-palvelussa matkan kustannuksia voidaan jakaa toisilleen tuntemattomien matkustajien kesken ilman aloitus- tai ennakkovarausmaksuja. 

Kyyti Groupin toimitusjohtaja Pekka Mötön mukaan ilmaisella kyydillä halutaan saada ihmiset kokeilmaan palvelua.

– Me uskomme siihen, että kerran kokeiltua kimppataksia aletaan käyttämään. 

Black Fridayna työmatkallaan Kyytiä käyttäneelle Jaana Ylikoskelle palvelu oli jo entuudestaan tuttu. 

– Olen käyttänyt Kyytiä aiemmin Oulussa. Nyt huomasin mainoksen sosiaalisesta mediasta niin ilman muuta hyppäsin kyytiin. 

Alennusta myös vuokra-asumisesta 

Black Friday -alennuskampanjasta innostuttiin myös asuntoja vuokraavassa Lumo-verkkokaupassa. Kojamon yksikönjohtajan Pia Jaakolan mukaan kysyntä tarjoushintaisille vuokra-asunnoille oli kova jo heti aamusta. 

– Tarjoamme osan meidän asunnoista 20 prosentin vuokra-alennuksella ensimmäisen kolmen kuukauden ajan. Olemme alan ainut ja ensimmäinen verkkokauppa, josta voi vuokrata asunnon vaikka heti seuraavasta arkipäivästä alkaen, joten tottakai halusimme olla mukana tässä, Jaakola kertoo. 

Kaupan liiton edunvalvontajohtajan Tuula Loikkasen mukaan marraskuu on tyypillisesti kaupalle ja palveluille heikko kuukausi.

– Nyt on huomattu, että tämä Black Friday vetää ihmisiä, ja että kuluttajat saadaan liikkeelle sen avulla. 

Black Fridayssa on tänä vuonna mukana perinteisten kauppojen lisäksi myös esimerkiksi Finnair ja VR.

– Mukaan on lähtenyt myös sellaisia tahoja, joita ei yleensä ajatella mihinkään alennuskampanjoihin. Lisäksi Balck Friday näkyy muun muassa teatterilipuissa sekä autokaupassa. 

Varsinainen Black Friday -päivä on tänään perjantaina, mutta monissa suomalaiskaupoissa tarjouksia on ollut jo aiemmin tällä viikolla. Tarjousputki jatkuu vielä maanantaina, jolloin verkkokaupoissa markkinoidaan alennustuotteita Cyber Monday -kampanjanimellä.

 

 

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.