Mainos

Bisnesmaailman huiput Suomeen - MTV välittää tapahtumat

Pohjoismaiden merkittävin liike-elämän konferenssi Nordic Business Forum kokoaa Helsinkiin loppuviikolla yli 5000 yritysjohtajaa ja vierasta. 

- Me ollaan aina yritetty yllättää meidän asiakkaat positiivisesti, että asiakkaat saisivat jotain enemmän, mitä ne odottaa, tapahtumayhtiön toimitusjohtaja Hans-Peter Siefen kertoo. 

MTV Uutisten Live Stage

Torstaina 9.10.

Klo 12 - OIKUKAS MAAILMANTALOUS 

Ensimmäisen live-lähetyksen teemana on Maailmantalous ja sen oikukkaat tuulet. Millaisia eväitä yritykset tarvitsevat luoviakseen esimerkiksi talouskriisin ja Ukrainan tapahtumien läpi?

VIERAAT:
- Anssi Kujala, varatoimitusjohtaja, Suomen Yrittäjät 
- Anne Berner 
- Mika Aittamäki, toimitusjohtaja Celectus
- Anna Nyboe
- Valdar Liive, johtaja, Enterprise Estonia 
- Swedbank AS:n toimitusjohtaja Priit Perens


Klo 15.25 - MISTÄ ON HUIPPUYHTIÖT TEHTY? 
Mistä huippuyhtiöt on tehty ja kuinka hyvästä yhtiöstä voi tulla huippuyhtiö?
VIERAAT:
- Alf Rehn 
- Mikko Hyppönen 
- Sirpa Juutinen, PwC
- Vladimir Funtikov


Klo 17.55 - MOTIVOITUNEET TYÖNTEKIJÄT HUIPPUTULOKSEN TAKANA
Työntekijöiden motivoiminen ja motivoituneet työntekijät huipputuloksen takana.
VIERAAT:
- Linda Liukas, 
- Lauri Järvilehto, yrittäjä
- Taavi Kotka,
- Susanna Rantanen, Heebo


Perjantaina 10.10.

Klo 11.55 - MITÄ MENESTYMINEN VAATII?
Mitä kaikkea menestyminen vaatii?
VIERAAT:
- Soulaima Gourani
- Bruce Oreck, suurlähettiläs
-Taneli Tikka, teollisen internet liiketoiminnan vetäjä, Tieto
- Mika Mäkeläinen
- Jari Sarasvuo 
- Petteri Kilpinen, toimitusjohtaja, GTW Group 


Klo 14.40 - TÄYDELLISYYDEN JÄLJILLÄ 
Onko yrityksen mahdollista tulla täydelliseksi ja mitä sen eteen täytyy tehdä?
VIERAAT:
- Tony Fernandes 
- William Wolfram
- Aki Riihilahti, toimitusjohtaja, HJK
- Seppo Kuula,  toimitusjohtaja, Siili Solutions


Klo 17 - NÄIN YLLÄPIDÄT HUIPPUSUORITUKSEN 
Yrityksen saavuttama huippuasema ja sen ylläpitäminen tiukassa markkinatilanteessa. Onko huipulle nouseminen vaikeampaa kuin siellä pysyminen?
VIERAAT:
- Ken Robinson
- Taru Lindeman, toimitusjohtaja, Boardman Oy
- Karoliina Jarenko, toimitusjohtaja, Filosofian Akatemia 
- Heikki Pikkarainen, johtaja Neste Jacobs

Isoimpina niminä tänä vuonna lavalla esiintyvät toimintatähti ja politiikassakin loistanut Arnold Schwarzenegger, Manchester Unitedin jalkapallomanagerina tunnetuksi tullut sir Alex Ferguson sekä muun muassa kirjailija ja konsultti Jim Collins.

- Kolme vuotta neuvoteltiin Jim Collinsin kanssa. Tämä on kymmeneen vuoteen toinen kerta, kun hän käy Yhdysvaltain ulkopuolella puhumassa. 

- Arnoldin (Schwarzenegger) suhteen olimme tosi ajoissa liikkeelle. Saimme myös hieman vetoapua Suomen Yhdysvaltain suurlähettiläältä Bruce Oreckilta, joka lähetti suosituskirjeen, että nämä on hyviä kavereita ja tänne kannattaa tulla, toimitusjohtaja Siefen naureskelee.

MTV Uutiset haastattelee Schwarzeneggerin yksinoikeudella huomenna ennen hänen esiintymistään. Haastattelu on katsottavissa MTV.fi:ssä ja parhaat palat myös illan Kymmenen Uutisissa. 

Ensimmäisenä vuotena kympin liput

Nordic Business Forum järjestetään nyt viidettä kertaa. Tähän asti tapahtuma on järjestetty Jyväskylässä, mutta muun muassa suorien lentoyhteyksien takia tänä vuonna seminaari on ensikertaa Helsingissä. Tapahtuma onkin kasvanut vuosi vuodelta. 

- Ensimmäisenä vuonna kutsuimme ystäviä, kun halusimme ensimmäisen tapahtuman järjestää. Sinne maksoi liput kymmenen euroa ja 80 paikkaa oli. Tuli kyllä loppuunmyydyksi silloinkin, Hans-Peter Siefen kertoo .

Viidenteen Business Forumiin halvimmatkin pääsyliput maksoivat lähes 900 euroa. Varsin korkeista hinnoista huolimatta tapahtuma myytiin loppuun jo kesällä. 

- Me ollaan pystytty täyttämään asiakkaiden odotukset ja jopa ylittämään ne. Silloin monet suosittelevat eteenpäin ja tulevat itsekin uudestaan. 

Tuhti tarjonta verkossa

MTV on tapahtuman mediakumppani. Käytännössä kumppanuus tarkoittaa laajaa tarjontaa eteenkin verkossa.

MTV Uutiset isännöi Messukeskuksessa MTV Live Stagea, josta lähetetään kahden päivän aikana kuusi suoraa keskusteluohjelmaa. Peter Nymanin juontamissa ohjelmissa keskustellaan forumin mielenkiintoisimmista aiheista mielenkiintoisimpien vieraiden kanssa.  

- Maailma muuttuu todella nopeasti, myöskin yrityselämä muuttuu. Se vaatii kovia muutoksia myös yritysten omistajilta, johtamiselta, kaikilta työntekijöiltä, MTV:n toimitusjohtaja Heikki Rotko sanoo. 

- Tällainen huippuluokan seminaari on saatu Suomeen ja se käsittelee näitä asioita. Haluamme olla ilman muuta läheisesti mukana ja välittää niitä koko Suomelle, Rotko jatkaa.

Livelähetysten lisäksi seminaarin antia voi seurata MTV Uutisten välittämänä tv:n iltauutisista, Huomenta Suomesta, mtv.fistä ja Radio Novasta.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.