Mainos

Bill Gates sai veromätkyt

Microsoftin toimitusjohtaja Bill Gates on saanut yli kolmen miljoonan markan veromätkyt uuden luksuskotinsa takia.Verottaja arvioi Gatesin 1858 neliön suuruisen talon ulkorakennuksineen yli 280 miljoonan markan arvoiseksi, kun sen rakentaminen oli vielä pahasti kesken. Taloa on rakennettu seitsemän vuotta.

Tietokonemiljardöörin arki-luksusta on 18-metrinen uima-allas, jossa voi kuunnella vedenalaista musiikkia, trampoliinihuone sekä ruokasali sadalle vieraalle.

Kotia somistavat myös 50 suuritehoisen PC:n välkkyvät näytöt ja äänet. Tietokoneet tunnistavat, kuka missäkin huoneessa on ja tekevät kaikkensa saadakseen tämän olon mukavaksi. Tosin Gates on sanonut, ettei järjestelmä ole vielä täydellinen.

-Toisinaan se soittaa musiikkia, jota haluan kuunnella, toisinaan jotakin muuta, moitti Gates.

Gates ei kiistä kotinsa arvoa, vaan aikoo maksaa veronsa kuten kaikki muutkin. Hänen omaisuutensa on noin 40 miljardia dollaria eli yli 200 miljardia markkaa. Gates on asuttanut järven rannalla sijaitsevan talon kahtakymmentä huonetta vaimonsa Melindan ja heidän vuoden vanhan tyttärensä kanssa syyskuun puolestavälistä lähtien.
(STT-Reuter)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.