Bill Cosbyn esityksiä peruttu – kommentoi ensi kertaa raiskaussyytteitä

Jatkuvasti lisääntyvien raiskaussyytösten keskellä räpiköivä Bill Cosby on kommentoinut asiaa ensimmäisen kerran.

Lukuisten raiskaussyytösten keskelle joutunut näyttelijä Bill Cosby, 77, on jatkanut julkisia esiintymisiään kovana vellovasta mediakohusta huolimatta. 

Eilen perjantaina Floridan Melbournessa stand up -keikalla esiintynyt Cosby kommentoi ennen lavalle nousua itseensä kohdistuneita raiskaussyytteitä ensimmäistä kertaa. Florida Today -lehden haastattelema koomikko on aiemmin kieltäytynyt kommentoimasta syytteitä millään lailla. 

– Tiedän että ihmiset ovat väsyneitä siihen että en kommentoi asiaa, mutta miehen ei tarvitse vastata vihjailuihin. Ihmisten tulisi selvittää faktat. Kenenkään ei pitäisi joutua käymään tätä läpi ja joutua vastaamaan vihjailuihin, Cosby sanoi lehden haastattelussa. 

Aiemmin perjantaina kaksi miehen ennaltasovituista stand up -keikoista peruttiin mediassa paisuneen raiskausskandaalin takia. Cosbyn oli tarkoitus esiintyä ensi viikolla Las Vegasissa, mutta Cosbyn esiintymään tilannut Treasure Island Hotel peruutti esityksen. Myös helmikuulle järjestetty esiintyminen Arizonan Tucsonissa sijaitsevassa Desert Diamond Casinossa on peruttu. 

Kolme päivää sitten uutisoitiin, että Tv-yhtiö NBC ja suoratoistopalvelu Netflix ovat syytösten takia peruneet Cosbyn kanssa suunnitellut ohjelmat.  

Raiskausjupakka käynnistyi loka- ja marraskuun aikana julkisuuteen nousseista kahden naisen tarinoista, joiden mukaan naiset olisivat joutuneet näyttelijän raiskaamaksi. Tällä viikolla entinen huippumalli Janice Dickinson ilmoitti julkisuudessa Cosbyn raiskanneen hänet 1980-luvulla. Viime päivien sisään julkisuuteen on astellut yhä useampia naisia, jotka ovat väittäneet Cosbyn muun muassa käyttäneen heitä hyväksi, pakottaneen suuseksiin tai suudelleen väkisin.

Lähteet:


Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja