Mainos

Bilekisa floppasi - pääpottia ei jaettu

Parhaan bilejärjestäjän tittelistä kamppailleet finalistit kokivat keskiviikkona pettyksen, kun ilmeni, että 20 000 euron voittopottia ei ollut luvassa kenellekään.

Ohjelmatoimisto Speed Promotion järjesti yhdessä SK Ravintoloiden ja Radio Energyn kanssa Bilejärjestäjä-kilpailun, jonka päävoittajalle luvattiin 20 000 euroa. Keskiviikkona kolme kilpailijaa sai kuitenkin sähköpostilla tietää voittavansa 2000 euroa. Muut jäivät ilman. Kaikkiaan 20 000 euron luvatusta potista jaettiin siis 6000 euroa.

- Olihan se suuri pudotus. Palkinnon osituksesta ei puhuttu kilpailun yhteydessä mitään. Mihin on hävinnyt 14 000 euroa?, nimettömänä pysyttelevä kilpailun osallistuja kritisoi MTV3:lle.

Jo aiemmin finalistit saivat tietää, että pääpotin sijaan jaettaisiin pienemmät palkinnot, joiden voittajille ilmoitettaisiin henkilökohtaisesti. Palkintotilaisuutta ei suunnitelmista poiketen pidettäisi.

Kilpailun osallistujat ovat olleet yhteydessä toisiinsa tuloksesta, kertoo haastateltu osallistuja.

Halosen kuvaa käyttänyt diskattiin

Speed Promotionin yhteydessä toimivan Speed Comedyn toimitusjohtaja Rose-Marie Backström perustelee järjestäjien päätöstä kilpailun huonolla tasolla.

- Taso ei ollut lähelläkään tavoiteltua. Floppeja oli eri osa-alueilla. Suurin kävijämäärä oli 497, mikä kertoo jo jotain. Jouduimme myös diskaamaan huonosti käyttäytyneen kilpailijan, joka käytti presidentin kuvaa markkinoinnissaan.

Kilpailun säännöissä sanottiin, että huono taso voi johtaa palkintosumman laskemiseen. Haastateltu osallistuja katsoo kuitenkin, että parempi tiedotus muutoksesta olisi ollut tarpeen.

- Olisi ollut hyvä kuulla, mikä meni huonosti.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.