Mainos

Bild-lehti julkaisi Dianan onnettomuuskuvia

Saksan suurin iltapäivälehti Bild on julkaissut etusivullaan kuvia onnettomuudesta, jossa prinsessa Diana menehtyi. Kuvissa näkyy pelastustyöntekijöitä, jotka yrittävät irrottaa ihmistä auton takapenkiltä. Niistä ei käy kuitenkaan selväksi, onko kysymys juuri Dianasta.

Lehti kiistää tiedot, joiden mukaan se olisi maksanut kuvista suuren summan pariisilaiselle kuvatoimistolle. Kuvat oli Bildin mukaan otettu teleobjektiivilla 60-80 metrin päästä onnettomuuspaikasta.

Lehti ilmoitti, ettei sillä ole hallussaan kuvia, joissa näkyisi joku onnettomuuden uhreista. Bildistä lisättiin, että sellaisia kuvia ei julkaistaisi.
-Näillä kuvilla ei ole mitään tekemistä autoa seuranneiden paparazzien ottamien kuvien kanssa, Bildistä tähdennettiin.

Sekä yhdysvaltalainen National Enquirer että brittilehti The News of the World kertoivat sunnuntaina kieltäytyneensä ostamasta onnettomuudesta tarjottuja kuvia. Lehdille oli kaupiteltu muun muassa lähikuvia loukkaantuneesta Dianasta.

Poliisi vei onnettomuuspaikalta seitsemän valokuvaajaa kuulusteltaviksi. Poliisin mukaan on kuitenkin mahdollista että osa valokuvaajista pakeni paikalta.
(STT-AFP-Reuter)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.