Mainos

"Bikinipidätyksen" tehnyt Mikaela: "Hullua, puhelimeni on soinut tauotta"

Eilen ”bikinipidätyksellään” lehtien sivuille noussut ruotsalaispoliisi on saanut vastailla armottomaan puhelimen pärinään.

– Tämä on ollut ihan hullua, Mikaela Kellner naurahtaa Aftonbladetille ja jatkaa, että hän puhui ensiksi juuri Aftonbladetin toimittajan kanssa ajatellen: ”Hauskaa, että kuvani huomattiin”. 

Mutta sitä ei huomannut ainoastaan ruotsalaislehti, vaan tuon puhelun jälkeen hän on saanut vastailla soittoihin lähes ympäri maailman.

Kellner nappasi – vapaapäivänä, bikinit yllään – epäillyn varkaan ketterän oloisesti Tukholmassa.

Uroteosta kertoivat monet kansainväliset mediat, kuten BBC, Daily Mail ja New York Times

Kellner kertoo puheluiden lisäksi saaneensa myös roppakaupalla viestijä; suurin osa niistä kannustavia. Kritiikkiäkin on kuulunut. Twitterissä lukijat ovat miettineet, onko Kellnerin ote epäillystä miehestä luvaton, sillä hän pitää polveaan miehen selässä.

– Kuva ehkä näyttää rajummalta kuin mitä tilanne oli. Kun kuvaa katsoo tarkemmin niin huomaa kyllä, etten paina polveani hänen selkäänsä vasten. On vaarallista painaa polvella maassa makaavan selkää, Kellner sanoo.

Kellner oli jo eilen oikeudessa todistamassa kiinniottamaansa miestä vastaan. Mies on myöntänyt varastaneensa ystävänsä kännykän.  

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.