Beyoncén mielipide Lady Gagasta: Tyylitön!

Yhteistyötäkin Lady Gagan kanssa tehnyt Beyoncé Knowles ei National Enquirerin mukaan arvosta kollegaansa pätkääkän. Knowlesin mielestä Gaga on tökerö ja tyylitön.

Tähtilaulaja Beyoncén mielestä Lady Gagan sisääntulo Grammy-juhliin oli itsekäs. Tähden mielestä Gaga ei ota muita artisteja huomioon huomionhakuisilla esityksillään.

– Kaikki muut artistit tulivat punaiselle matolle perinteitä kunnioittaen, mutta Gaga kiinnitti huomion vain itseensä, sisäpiiriläinen selittää.

Beyoncé ei vaivautunut peittämään ärtyneisyyttään, vaan teki kaikkensa, jotta ei olisi törmännyt Gagaan tilaisuuden aikana. Tästä suivaantuneena Gaga valitti ystävilleen Beyoncén törkeästä käytöksestä.

– Tässä vaiheessa Gaga on jo tottunut siihen, että häntä kritisoidaan. Se on osa menestystä. Mutta hän ei ikinä olisi uskonut sitä Beyoncésta, jota hän piti ystävänään ja tukijanaan. Gaga aikoo kohdata hänet seuraavan kerran, kun he törmäävät toisiinsa ja hän aikoo vaatia anteeksipyyntöä, Gagaa lähellä oleva lähde paljastaa.

Beyoncé ei kuitenkaan anna periksi niin helpolla.

– Beyoncé uskoo, että muusikoiden pitäisi antaa kykyjensä puhua ja hänen mielestään se, että Gaga yrittää jatkuvasti päihittää toiset järjettömillä asuvalinnoillaan, on tyylitöntä

– Hän kertoo ihmisille, että hän haluaisi palauttaa Gagan maan pinnalle.

Tähdet ovat duetoineet yhdessä Telephone-biisin merkeissä.

MTV3/Helmi

Lähde: celebitchy.com

Kuvat: Getty Images

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja