Beyoncé lehdelle: Olen aika ujo

Supertähti Beyoncé Knowles kertoo Ilta-Sanomille, että hän on oikeasti ujo. Eroottissävyisiä tanssiliikkeitä esityksissään käyttävä kaunotar sanoo, että lavalla nähdäänkin hänen alter egonsa, Sasha Fierce.

Vaikka Beyoncé pukeutuu seksikkäisiin vaatteisiin, hän ei halua olla seksisymboli.

– Rakastan huippumuotia! Sitä paitsi voit olla samaan aikaan fiksu ja menestyvä ja silti seksikäs, Knowles tuumaa Ilta-Sanomille.

Beyoncélta on juuri valmistunut uusi albumi I Am… Sasha Fierce, jota laulajatar itse pitää uransa henkilökohtaisimpana teoksena. Nainen meni huhtikuussa naimisiin rap-artisti Jay-Z:n kanssa, mutta tumma kaunotar halusi pitää asian salassa.

– En halua puhua yksityiselämästäni yleisesti. Tietenkin olen ihan tavallinen ihminen ja puhun näistä asioista lähimmille ystävilleni, mutta haluan olla tunnettu musiikin enkä yksityiselämäni vuoksi, Beyoncé sanoo.

Alter ego jo kuusivuotiaana

Hän kertoo, ettei halunnut mennä naimisiin liian nuorena. Nainen miettii, että ensin on tunnettava itsensä ja saavutettava itse jotain, ennen kuin voi saavuttaa jotain toisen ihmisen kanssa. Hän toteaa, että jokainen tarvitsee toisen ihmisen, jolle purkaa omat murheensa, haavoittuvuutensa ja pelkonsa.

– Biisien kirjoittaminen on toiminut minun päiväkirjanani. Musiikki innostaa minua, ja musiikin tekeminen auttaa jaksamaan ja ymmärtämään omaa elämääni, laulajatar kertoo Ilta-Sanomille.

Beyoncé kertoo, että hän tarvitsi jo pikkutyttönä alter egon esiintyäkseen. Kuusivuotiaana hän esittelikin Sashan perheelleen. Supertähti ajatteleekin olevansa joku muu lavalla, jotta hän kykenee valloittamaan ison yleisönsä.

– Sasha on alter egoni, joka tulee esiin lavalla. Hän suojelee minua ja sitä, kuka oikeasti olen. Useimmat tuntevat Sashan, mutta eivät minua. Oikeasti olen aika ujo, ja toinen levyni paljastaa juuri sen osan itsestäni, hän paljastaa Ilta-Sanomille.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat