Beverly Hillsin täydelliset naiset muistelevat: Kissatappeluita ja surullisia kohtaloita

Beverly Hillsin täydellisten naisten luksuselämään kuuluu myös surua ja murhetta. Miten naisia on koeteltu? Katso muistelujaksojen uusintaputki sunnuntaina 10.2.

Vaikka Beverly Hillsin täydelliset naiset -sarja on tulvillaan hillitöntä komiikkaa, hulvattomia tilanteita, luksuselämää ja auringonpaistetta, löytyy kulissien takaa myös kolikon kääntöpuoli.

Sunnuntaina 10.2. AVAlla nähdään tämän viikon jaksot uusintana. Ensin juhlitaan Lisan tyttären häitä, jonka jälkeen seurataan muistelujaksoja, joissa pohditaan muun muassa Brandin räävitöntä käyttäytymistä. Ovatko muut naiset hyväksyneet Brandin porukkaansa?

Taylor Armstrong paljastaa järkyttäviä asioita väkivaltaisesta avioliitostaan, joka päättyi aviomiehen kuolemaan. Miten toiset naiset ja juontaja Andy Cohen suhtautuvat Taylorin karmiviin paljastuksiin?

Kim Richards puhuu haastattelussa syyllisyyden ja häpeän tunteistaan ja myöntää olevansa alkoholisti. Mitkä asiat johtivat sairauden syntymiseen, mitä vaikuttavat parantumiseen? Miten Kyle suhtautuu siskonsa sairauteen ja paranemisprosessiin?

Lisäksi Dana kertoo taustoistaan ja muistelee surullisenkuuluisan peli-illan tapahtumia. Myös aviomiehet päästetään ääneen.

AVAlla 10.2. alkaen klo 14.20. tai katso jaksotKatsomosta!

AVA

Kuva: AVA

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja