Mainos

Betonimöhkäle putosi kadulle Kuopiossa

Kiinteistön katolla tehdyn parkkikatoksen aidan kunnostustöissä pudonnut betonielementti ei aiheuttanut henkilövahinkoja. Poliisi tutkii onnettomuutta.

Satojen kilojen painoinen betonimöhkäle putosi noin 10 metrin korkeudelta kadulle Kuopion keskustassa tänä aamuna hieman ennen kello kahdeksaa. Onnettomuus ei aiheuttanut henkilövahinkoja.

Pitkulainen noin 300 kilon painoinen, 2,5 metrin pituinen ja 90 senttiä leveä betonielementti tuli alas Kuopion torin laidalla sijaitsevan liikekiinteistön katolla tehtyjen kunnostustöiden yhteydessä.

Työntekijä oli saanut tehtäväkseen katkaista kulmahiomakoneella suojakaiteiden kiinnitysrautoja, kun betonikaiteen osa irtosi, Kuopion poliisista kerrottiin. Betonimöhkäle putosi Puijonkadulle aivan valokuvausliikkeen oven eteen. Jalkakäytävällä ei liikkunut putoamishetkellä ihmisiä.

Rakennuksen päävuokralainen on tavaratalo Anttila. Kolmekerroksisen rakennuksen katolla on autojen pysäköintipaikkoja. Betonimöhkäle oli osa parkkikatoksen reuna-aitaa, jota kiinteistön omistaja oli korjauttamassa. Kuopion poliisi tutkii onnettomuutta.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.