Mainos

Berlusconin uusin naisskandaali: Rakastan elämää ja naisia enkä ole selityksiä velkaa

Italian pääministeri Silvio Berlusconi on joutunut jälleen selittelemään kyseenalaisia naissuhteitaan.

Italian tiedotusvälineet ovat kertoneet 17-vuotiaan marokkolaisen ”Rubyn” lausunnosta, jonka mukaan hän on osallistunut Berlusconin Milanon ulkopuolella Acoressa sijaitsevassa huvilassa pidettyihin juhliin. ”Rubyn” valaehtoisen lausunnon mukaan hänet kutsuttiin kolmasti juhliin, joissa oli paikalla myös paljon muita nuoria naisia.

Berlusconin mieltymys teinityttöihin nousi julkisuuteen viime kesänä, kun hänen toinen vaimonsa Veronica Lario ilmoitti hakevansa avioeroa sen jälkeen, kun 74-vuotias mediamoguli oli kuvattu 18-vuotiaan mallinalun syntymäpäivillä. Samalla vaimo syytti Berlusconia suhteista alaikäisten kanssa. Berlusconi itse ei ole pahemmin yrittänyt peitellä mieltymystään nuorten naisten seuraan.

Silminnähden hermostunut Berlusconi vastasi toimittajien kysymyksiin uusimmasta eroottisesta skandaalistaan poistuessaan Brysselin EU-huippukokouksessa. Hän ei halunnut kommentoida ”Rubyn” väitteitä, muttei myöskään kieltänyt ”viihdyttäneensä” marokkolaistyttöä huvilallaan.

Tuomioistuin kuuli ”Rubya” osana tutkimusta, jossa selvitetään, ovatko jotkut Berlusconin lähipiiriin kuuluvista ihmisistä syyllistyneet prostituutioon yllyttämiseen liittyen pääministerin huvilassa pidettyihin juhliin.

- Teen ahkerasti töitä, enemmän kuin kukaan muu, valvon aina kahteen yöllä lukemassa mitä lehdet minusta kirjoittavat ja ponnistelen valtavasti jaksaakseni tällaista elämää. Jos silloin tällöin haluan rentoutua yhden illan, kukaan ei voi minua estää, Berlusconi sanoi toimittajille espanjalaisen elpais.es-verkkosivuston mukaan.

- Olen leikkimielinen ihminen täynnä elämää. Rakastan elämää ja naisia, enkä ole kenellekään selitystä velkaa, Berlusconi jatkoi uutistoimisto Reutersin mukaan.

Berlusconin huvilalla pidetystä illanvietoista on esitetty eri tiedotusvälineissä hyvin erilaisia versioita. Yleisesti kuitenkin epäillään, että niihin osallistunet nuoret naiset ovat saneet maksun palveluksistaan. Berlusconi itse ei tänään halunnut ottaa kantaa juhliensa luonteeseen

- Minun kotiini kutsutaan vain hyvin käyttäytyvää kunnon väkeä, Berlusconi kuitenkin totesi.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.