Berlusconin piina syvenee – nyt alastonkuvat kaupan

Köysi kiristyy Italian pääministerin Silvio Berlusconin kaulan ympärillä. Oikeudenkäyntiin johtaneen seksikohun lisäksi on löytynyt lisätodisteita miehen irstailuista.

Italialainen Il Fatto Quotidiano uutisoi, että medialle on kaupiteltu alastonkuvia pääministeristä nuorten naisten ympäröimänä. Kuvista kertonut paparazzi Fabrizio Corona kuvailee lehdessä, etteivät kuvat ole kuitenkaan millään lailla härskejä.

Berlusconin edustajat ovat jo kommentoineet mahdollisten kuvien olevan väärennöksiä, tai jos niitä on, ne loukkaavat yksityisyyden suojaa.

Pääministeriä odottaa myös oikeuskäsittely aiemmasta seksiskandaalista. Hänen epäillään ostaneen seksipalveluja alaikäiseltä tytöltä.

Tapahtumahetkellä 17-vuotias Karima El Mahroug on tunnustanut ottaneensa osaa Berlusconin seksijuhliin ja saaneensa palkaksi 7 000 euroa. Kumpikin osapuoli on kuitenkin kiistänyt petipuuhat keskenään.

Kuultavana on ollut myös Berlusconin entinen hammashoitaja ja nykyinen maakuntavaltuutettu Nicola Minetti, jota epäillään maksullisten naisten välittämisestä pääministerin käyttöön.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat