Mainos

Berlusconin marokkolaistyttö kuvailee pääministerin seksijuhlia

Italian pääministeriin liittyvän seksiskandaalin keskiössä oleva Karima El Mahroug on kuvaillut Silvio Berlusconin järjestämiä seksijuhlia.

Ruby Rubacuorina (Ruby Sydäntenvarastaja) tunnetun Mahrougin mukaan Berlusconi piti omaa haaremiaan, jonka kanssa tämä järjesti seksijuhlia.

- Ruokailun jälkeen menimme alakertaan, jossa bunga bunga -juhlat pidettiin. Kaikki tytöt olivat bunga bungan aikana alasti. Minulla oli sellainen tunne, että he kilpailivat keskenään ja esittivät mitä hurjimpia seksiesityksiä varastaakseen Berlusconin huomion, Mahroug kuvailee juhlia australialaisilla news.com -nettisivuilla

Mahroug on se tyttö, jolle Berlusconin väitetään maksaneen seksistä tytön ollessa vielä 17-vuotias.

Mahroug kuvaili ensimmäistä tapaamistaan Berlusconin kanssa viime vuoden helmikuussa.

- Sinä iltana Berlusconi kertoi minulle, että bunga bunga on haaremi, jossa tytöt riisuvat itsensä ja tyydyttävät hänet fyysisesti. Idean hän kopioi ystävältään (Libyan johtaja Muammar) Gaddafilta.

Mahroug itse kertoo, että hän ei riisuutunut, eikä harrastanut seksiä. Tästä huolimatta Berlusconi antoi tuolloin Mahrougille rahaa sisältävän kirjekuoren. Myös Berlusconi on kiistänyt seksiväitteet.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.