Mainos

Berlusconi on pian eronnut mies

Italian pääministeri Silvio Berlusconin vaimo Veronica Lario haluaa eron.

Italialaismedia kertoo, että tiedot vaimon erotoiveista tulivat julki vain muutama päivä sen jälkeen, kun Veronica Lario kritisoi kovin sanoin miehensä puolueen eurovaaliehdokkaita. Oikeistopuolueen EU-vaaliehdokkaiden joukossa on näyttäviä, nuoria julkkisnaisia.

- Minun on pakko ottaa tämä askel. En halua lisätä mitään muuta, La Stampa -lehti siteeraa vaimoa.

Pääministerin kanslian mukaan eroasiat ovat yleisestikin kipeitä ja vaikeita, eikä pääministerillä ole mitään tiedotettavaa.

72-vuotias Berlusconi on kuitenkin pyydellyt käytöstään anteeksi vaimoltaan julkisesti. Hän on syyttänyt mediaa muun muassa tekemisiensä vääristelystä ja sanonut, että vaimon ei pitäisi uskoa kaikkea lukemaansa.

Silvio Berlusconi ja vaimo Veronica Lario (EPA)

Kaksi vuotta sitten Lario syytti sanomalehdessä miestään flirttailusta nuorten naisten kanssa. Berlusconi lähetti vaimolleen julkisen kirjeen, jossa hän pahoitteli flirttailunsa aiheuttamaa mielipahaa.

Silvio Berlusconi ja Veronica Lario ovat olleet naimisissa vuodesta 1990 ja heillä on kolme yhteistä lasta. Berlusconi on eronnut jo kerran aikaisemmin.

Talouslehti Forbesin mukaan Berlusconi on Italian toiseksi rikkain mies 6,5 miljardin euron omaisuudellaan. Hänen kannattajansa ovatkin epäilleet vaimon tempauksia julkisuustempuiksi.

Il Giornale -lehden pääkirjoituksen mukaan Lario aiheuttaa miehensä lisäksi harmia koko Italian hallitukselle. Il Giornalen tosin omistaa Silvio Berlusconin veli.

(MTV3-Reuters)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.