Berlusconi jälleen seksiskandaaliotsikoissa

Italian pääministeri Silvio Berlusconi ei ole harrastanut seksiä teini-ikäisen Noemi Letizian kanssa, sanoo tytön entinen poikaystävä.

Avoimessa kirjeessä Italian suosituimmassa sanomalehdessä Luigi Flaminio pyytää anteeksi sitä, että on julkisesti puhunut Berlusconin suhteesta nuoreen malliin.

- Minä olen vain kertonut totuuden. Nyt vihjaillaan, että Berlusconi olisi harrastanut seksiä hänen kanssaan. Se on täysin mahdotonta tuntien Noemin ja hänen arvomaailmansa, Flaminio toteaa käsinkirjoitetussa kirjeessä Corriere della Sera -lehdessä.

Flaminion mukaan hänen aiemmin antamiaan kommentteja La Republica -sanomalehteen käytetään kritisoimaan konsevatiivien johtajaa Berlusconia, jota hän kutsuu "kansojen mieheksi".

Berlusconin suhde Letiziaan paljastui, kun pääministeri kuvattiin hänen 18-vuotissyntymäpäiväjuhlilla Napolissa viime kuussa. Tapaus sai Berlusconin vaimon vaatimaan avioeroa ja Italian opposition protestoimaan pääministeriä vastaan.

Berlusconin mukaan hän ja Letizia ovat perhetuttuja. Kuitenkin La Repubblica -lehti kertoo Flaminion sanoneen, että pääministeri oli ensimmäisen kerran soittanut Letizialle nähtyään hänen kuvansa mallikatalogissa.

Flaminion mukaan hänen ja Letizian suhde päättyi tytön palatessa pääministerin uuden vuoden juhlista. Berlusconi on onnistunut estämään salaa juhlista otetut kuvat, joissa oli paikalla myös toistakymmentä nuorta kaunista naista. Valokuvaaja ikuisti joitakin naisia bikineissä ja yläosattomissa huvilan puutarhassa.

(MTV3-Reuters)

Lue myös:

    Uusimmat