Berlusconi esti naisseikkailukuviensa julkaisun

Italian pääministeri Silvio Berlusconi on onnistunut estämään hänen uudenvuodenjuhlistaan otettujen kuvien julkaisun. Vieraiden joukossa oli muun muassa alaikäinen tyttö, jonka suhde Berlusconiin on aiheuttanut skandaalin. Pääministeri on kieltänyt suhteen nyt jo 18 vuotta täyttäneeseen Noemi Letiziaan.

Valokuvaaja Antonello Zappadu otti kuvat Berlusconin Sardinian huvilan ulkopuolelta salaa kauko-objektiivilla.

Italialaismedian mukaan uudenvuoden juhlintaan pääministerin huvilalla osallistui kymmeniä naisia. Valokuvaaja ikuisti joitakin naisia bikineissä ja yläosattomissa huvilan puutarhassa.

Berlusconi onnistui estämään kuvien päätymisen lehtiin vetoamalla yksityisyyden suojaan, kertovat oikeuslähteet.

Berlusconin yksityiselämä on ollut tarkastelun alla siitä lähtien, kun hänet valokuvattiin Letizian 18-vuotissyntymäpäiväjuhlilla. Pääministeri antoi Letizialle kalliin kaulakorun. Berlusconi kertoo tunteneensa perheen jo vuosia.

Pääministerin vaimo vaatii avioeroa miehestään naisissa käynnin vuoksi. Vaimo syyttää Berlusconia sairaaksi ja "alaikäisissä käynneistä".

Berlusconin mukaan mitään säädytöntä ei ole tapahtunut. Hän on luvannut erota, mikäli hän jäisi kiinni valehtelusta.

Suosio murenee ennen vaaleja

Tapaus on murentanut konservatiivisten roomalais-katolisten tukea Berlusconille juuri ennen eurovaaleja. Kirkko on kritisoinut hänen antavan nuorille huonon esimerkin käytöksellään.

Italiassa 16-vuotiailla on lupa harrastaa seksiä, mutta alle 18-vuotiaat ovat lain mukaan alaikäisiä.

Tapaus on saavuttanut niin suuret mittasuhteet, että Berlusconi on luvannut puhdistaa nimensä virallisella selonteolla parlamentille.

(MTV3-Reuters)

Lue myös:

    Uusimmat