Benjihyppy epäonnistui: Mies syöksyi 120 km/h veteen – katso video

Jokaisen benjihypyn hypänneen pahin painajainen muuttui englantilaisen Rishi Bavejan kohdalla todeksi.

Englantilaisopiskelija Rishi Bavejan hyppäsi Thaimaan lomansa aikana benjihypyn, jota tuskin koskaan tulee unohtamaan. Miehen jalkojen ympärille sidotut valjaat luiskahtivat irti ja Bavejan syöksyi 120 kilometrin tuntivauhdilla suoraan veteen, kertoo Daily mail.

50 metrin vapaapudotus veteen teki paljon vahinkoa, mutta Bavejanilla oli kuitenkin myös paljon onnea matkassa. Mies joutui viettämään kuukauden sairaalassa Bangkokissa ja hänen pernansa vaurioitui niin pahasti, että se jouduttiin poistamaan. Lisäksi hänen maksansa repeytyi, keuhkot painuivat kasaan ja mies sai useita ruhjeita.

– Olen todella onnekas. Jos olisin asunut veteen pää edellä, olisin saanut aivovamman tai kuollut, Bavejan sanoo.

– Tiesin, että hyppy olisi pelottava, mutta en olisi voinut kuvitellakaan, että se olisi vaarallinen. Ennen hyppyä puhuin puhelimessa äitini kanssa ja vakuuttelin hänelle, että hyppy on täysin turvallinen. Kerroin jopa, että hyppyjä järjestävän tahon web-sivuilla vakuutetaan, että kaikki on sata prosenttisen turvallista. Se lukee muuten heidän sivuillaan edelleen, Bavejan sanoo reilu kuukausi onnettomuuden jälkeen.

Katso hurja video Rishi Bavejanin syöksystätäältä

MTV3 Viihdeuutiset myös Twitterissä,tutustu.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat