Mainos

Benefon hakee lisäaikaa suunnatulla osakeannilla

Salolainen matkapuhelinvalmistaja Benefon hakee rahoituskriisiinsä ratkaisua suunnatusta tarjousannista. Tavoitteena on kerätä markkinoilta vähintään 10 miljoonaa euroa tarvittavan väliaikaisrahoituksen lisäksi, Benefon kertoi tänään. Yhtiön osakkeita aiotaan tarjota annissa 0,34 euron kappalehintaan.

Benefon on tarjonnut velkojilleen mahdollisuuden osallistua antiin niin, että velkoja voitaisiin kuitata yhtiön osakkeilla. Yhtiö kertoi saaneensa jo huomattavan määrän merkintäsitoumuksia kansainvälisiltä sijoittajilta, mutta myös velkojilta. Täysin varmaa annin toteutuminen ei kuitenkaan vielä ole. Kaikki luvatut merkintäsitoumukset eivät ole saapuneet, joissain saapuneissa sitoumuksissa on varmennettavia yksityiskohtia ja siltarahoituksessakin on vielä setvittävää, Benefon ilmoitti.

Benefonin hallitus aikoo jatkaa asian käsittelyä ensi viikon tiistaina. Silloin on tarkoitus päättää ylimääräisen yhtiökokouksen kokoonkutsumisesta päättämään annista. Yhtiö lupaa myös tiedottaa viipymättä hankkeen etenemisestä. Benefonin osakekurssi nousi ilmoituksen jälkeen Helsingin pörssissä 0,03 sentillä 0,30 senttiin.

(MTV3-STT)

(Talousuutiset 17.02.2003).

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.