Mainos

Belgian laskuvarjomurhan taustalla kolmiodraama?

Nuori belgialainen opettaja on vastannut tänään oikeudessa syytteisiin murhasta suurta huomiota herättäneessä kolmoisdraamassa. 26-vuotiaan naisopettajan Els Clottemansin epäillään murhanneen kilpailijattarensa laskuvarjohypyn yhteydessä.

Kummatkin naiset olivat innokkaita laskuvarjohyppääjiä, kuten myös heidän yhteisen ihastuksensa kohde. Murhasyytteeseen johtanut tapaus sattui neljä vuotta sitten, kun kolmikon oli määrä hypätä yhdessä. Hyppy päättyi kuitenkin kolmen lapsen äidin Els Van Dorenin kuolemaan, kun tämän laskuvarjo ei auennut ja hän syöksyi maahan 4 500 metrin korkeudesta.

Tutkijoiden mukaan surmansa saaneen 38-vuotiaan naisen laskuvarjoa oli peukaloitu. Selvityksen mukaan syyllisellä on ollut tietämystä laskuvarjon toiminnasta, sillä Van Dorenin varjosta oli katkaistu kaksi elintärkeää narua.

Ennen kohtalokasta hyppyä opettaja oli ollut yhteisen ihastuksen luona, kun paikalle oli saapunut yllättäen myös 38-vuotias nainen. Mies oli tutkijoiden mukaan heittänyt opettajan ulos talostaan ja viettänytkin yön 38-vuotiaan naisen kanssa.

Clottemansista tuli jutun pääepäilty, kun hän yritti itsemurhaa lääkkeiden avulla vain tunteja ennen kuin hänen oli määrä antaa poliisille toinen lausuntonsa "onnettomuudesta". Opettaja itse on kiistänyt peukaloineensa toisen naisen laskuvarjoa.

(MTV3 - STT - APTN)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.