Beckhamit myyvät ökypalatsinsa – kuka tahansa ei kelpaa ostajaksi!

David ja Victoria Beckham haluaisivat myydä Englannin kotinsa, joka myös Beckinghamin palatsina tunnetaan. Ihan kenelle tahansa pari ei kuitenkaan kotiaan halua myydä.

Jalkapalloilija David Beckham ja hänen vaimonsa, muotisuunnittelija Victoria Beckham, ovat laittaneet Englannissa sijaitsevan ökypalatsinsa myyntiin. Brittipari vaatii kuitenkin yksityisen ostajan, sillä rakennuttaja voisi muuttaa palatsin useammaksi, pienemmäksi asunnoksi ja myydä ne Beckhamien maineella ratsastaen.

– He tietävät, ettei monikaan yksityinen (ostaja) etsi tämän kokoista taloa ja rakennuttajat tarttuisivat tilaisuuteen muuttaa se pienemmiksi asunnoiksi, joilla olisi lisäarvoa Beckham-yhteyden vuoksi, lähde kertoi Daily Mailille.

Superpari viettää aikaansa Lontoossa niin paljon, ettei Hertfordshiressa sijaitseva palatsi ole nelilapsisen perheen käytössä enää tarpeeksi. Palatsi sijaitsee tunnin matkan päässä Lontoosta, joten kiireinen perhe viihtyy enemmän Lontoossa sijaitsevassa vuokrakodissaan.

Rowneybury Housena tunnettu talo on entinen lastenkoti. Beckhamit ostivat sen vuonna 1999, jolloin heidän pankkitilinsä keveni 3,1 miljoonalla eurolla. Tähtipari on remontoinut kartanoa ja nyt Beckhameiden hintapyyntö onkin 11,7 miljoonaa euroa. Palatsista löytyy muun muassa hyvät mahdollisuudet harrastamiseen, sillä sisältä löytyvät kuntosali, uima-allas ja snooker-huone. Pihalta löytyy uima-altaan lisäksi myös tenniskenttiä.


LUE MYÖS:


Hannakaisa Taskinen / Jokakoti.fi

Lähde: dailymail.com

Kuvat: Splash News

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja