Beatles oli lähellä palata yhteen 1976

Paul McCartney toteaa olevansa tyytyväinen siitä, että Beatles ei kuitenkaan tehnyt paluuta.

Popmusiikin ykkönen The Beatles oli lähellä palata yhteen vuonna 1976, kertoo ex-Beatle Paul McCartney. Hänen mukaansa Liverpoolin nelikolle tarjottiin tuolloin paluusta "tavaton summa rahaa".

-Asia jäi kuitenkin roikkumaan ilmaan. Kolme meistä saattoi tuumia, että ajatus paluusta ei olisi niinkään huono idea. Aina kuitenkin löytyi nelikosta joku, joka oli silloin eri mieltä ja tavallaan käytti veto-oikeutta, McCartney kertoo.

Macca korostaa kuitenkin, että hän on nyt hyvillään siitä, että Beatles ei tehnyt paluuta.

-Beatlesin tuotanto on kokonaisuus, jossa ei ole miltään osin hävettävää. Päätimme lopulta, että oli vain parempi jättää se rauhaan. Meidän ei kannattanut ottaa riskiä, että emme olisikaan olleet enää yhtä hyviä kuin Beatles oli.

The Beatles teki läpimurtonsa 1960-luvun alussa ja hajosi vuonna 1970.

"Avioero on helvetti"

Paul McCartney vakuuttaa myös tietävänsä nyt, että avioero on helvetti. McCartney ja Heather Mills ovat käyneet jo pitkään katkeraa oikeuskiistaa eronsa ehdoista.

-Kuten Winston Churchill sanoi, "jos olet menossa helvetin läpi, älä pysähdy", popin legenda linjasi.

Macca, 65, ei kuitenkaan ole menettänyt leikkimieltään. Hän kutsui kuningatar Elisabetia radiohaastattelussa "beibiksi".

McCartney niin ikään nimesi kaksi asiaa, jotka ovat auttaneet hänet läpi liittonsa lopun koettelemuksista. Ne ovat musiikki sekä pariskunnan pikkutyttö Beatrice.

-Beatrice ja vanhemmat lapseni ovat valtava ilonaihe, joten olen onnellinen mies.

Paul McCartneyn omaisuuden arvo on noin 825 miljoonaa puntaa eli 1,2 miljardia euroa. Heather Millsin arvioidaan saavan avioerossa 20-70 miljoonaa puntaa.

(MTV3-STT-Reuters)

Lue myös:

    Uusimmat