Beatles-fanit raivostuivat Lady Gagalle

Räväkkä tähtilaulaja vieraili Yoko Onon kotona, ja pääsi pimputtamaan aiemmin John Lennonin omistamaa valkoista pianoa. Fanien mielestä naislaulajalla ei ollut oikeutta koskea musiikki-instrumenttiin.

Lennonin poika Sean lisäsi Twitteriin kuvan Lady Gagasta soittamassa pianoa mustat verkkosukkahousut jalassaan. Kuvan yhteyteen hän kirjoitti viestin "Gaga rämpyttää valkoista pianoa äidin luona". Laulajatähti oli päässyt vierailemaan Yoko Onon luona Sean Lennon seuranaan.

Kuva ja viesti olivat liikaa Beatles-faneille, jotka kommentoivat kiivaasti asiaa Sean Lennonin Twitter-sivulle. Eräs faneista oli muun muassa pettynyt siihen, että Beatles-tähden poika antoi Lady Gagan soittaa pianoa. Fanien mielestä naislaulaja ei ole tarpeeksi arvostettu henkilö soittamaan John Lennonin vaimolleen lahjoittamaa pianoa.

Sean Lennon poisti myöhemmin kuvan, mutta puolusti Lady Gagan oikeutta soittaa pianoa. Musiikkilegendan pojan mukaan pianot on tehty soittamista varten. Niitä ei pitäisi sulkea lukkojen taakse pölyttymään. Hän arvosteli myös Beatles-fanien tuomitsevaa ja tiukkaa asennetta.

MTV3/Helmi

Lähde: gigwise.com

Kuva: Wireimage

Lue myös:

    Uusimmat