Bea Toivonen kommentoi nyt Miss Universum -kisan jälkipyykkiä

Suomen edustaja on saanut osakseen arvostelua Miss Universum -kilpailun jälkeen.

Miss Suomi Bea Toivonen edusti Suomea Miamissa järjestetyssä Miss Universum -kilpailussa. Kilpailun finaali käytiin viime sunnuntaina, ja Toivonen ei yltänyt 15 kauneimman joukkoon.

Finaalin jälkeen Suomessa alkoi keskustelu siitä, olisiko Toivosen kuulunut päästä finaaliin sekä siitä, olivatko hänen kisa-asunsa tarpeeksi näyttäviä.

Muun muassa meikkitaitelija Riku Campo ja entinen mallimamma Marjo Sjöroos arvostelivat Toivosen vaatteita.

– Suomityttö erottuu aina kansainvälisillä areenoilla vaatteidensa vuoksi, se on kylmä totuus. Esimerkiksi Bean valkoinen juhla-asu oli auttamattomasti vanhanaikainen, muilla tytöillä asut olivat kuin taideteoksia, Sjöroos kommentoi Iltalehdessä

Esimerkiksi Toivosen finaaliharjoitusten asua arvosteltiin. Siihen kuuluivat mustat, korkeavartiset saappaat, mustat sukkahousut ja musta, löysä tunika.

Myös tyylikonsultti Leena Sarvi arvosteli Toivosen kisa-asua MTV.fin haastattelussa.

– Silmiin pisti kyllä se, että tosi lämpimässä Miamissa hän edusti polvet peittävissä saappaissa ja sukkahousuissa, miksi ihmeessä? Se on hieman ristiriidassa, kun katsoi kilpailijoiden paljaita sääriä ja mikrosortseja. Ero oli aika huikea.

Asiantuntijat pohtivat myös sitä, oliko Toivonen muihin misseihin verrattuna liian suurikokoinen.

Toivonen palasi Suomeen alkuviikosta, ja nyt hän kommentoi noussutta keskustelua Instagram-tilillään. Hän on lisännyt kuvapalveluun kuvan, jossa lukee ”You’re a diamond, dear, they can’t break you”.

Kuvatekstissä hän ottaa kantaa omaan kisasuoritukseensa.

– Kritiikkiä tulee ja menee, mutta onneksi itelle jäi loistava fiilis kisoista ja tietää että teki parhaansa. Siitä oon ylpeä. Mutkilta ei säästytty, mutta nekään ei haitannut tätä matkaa. Sain paljon uusia ystäviä, ketkä haluan pitää elämässäni. Sain paljon uusia ihania muistoja, joita en ikinä halua unohtaa.

– Joskus elämä voi tuntua vähän hankalalta mutta kun tajuaa että kaikesta selviää ja toteaa, että kuinka vahva ihminen onkaan. Kävi kisoissa miten kävi, tulee kritiikkiä tai ei, olo on kuin voittajalla, Toivonen kirjoittaa. 

Kilpailussa oli yhteensä 88 osallistujaa. Voittajaksi kruunattiin Miss Kolumbia Paulina Vega. Toiseksi sijoittui Miss USA ja kolmanneksi Miss Ukraina.

Lue myös:

    Uusimmat