Bea Toivonen hehkuttaa tapailemaansa muusikkoa: "Hyvä mies"

Miss Suomi tapailee Lontoossa asuvaa miestä, mutta haluaa edetä suhteessa rauhassa.

Bea Toivonen käväisi Specsavers Helsinki City Runin avaustapahtumassa yhdessä perintöprinsessansa ja ystävänsä Krista Haapalaisen kanssa. 

Toivonen kisasi Miss Universumeissa Miamissa. Hän ei yltänyt finaaliin 15 parhaan joukkoon, mutta on kisasuoritukseensa tyytyväinen.

– Tein parhaani, ja pidin positiivisen mielen, vaikka oli mutkia matkassa, Toivonen sanoo viitaten matkalaukkujensa katoamiseen ja kesken kisan sairastamaansa silmätulehdukseen.

Nyt, pari viikkoa Suomeen palaamisen jälkeen on arki jälleen palautunut normaaliksi.

– Nyt viimein on saanut kiinni unirytmistä, se vaati viikon. Aikalailla tullut nukuttua nyt paljon, siellä oli niin pitkiä päiviä.

Toivonen kertoo ystävystyneensä erityisesti Miss Ranskan, Miss Norjan, Miss Uuden-Seelannin sekä Miss Iso-Britannian kanssa kisamatkalla. Heistä hän tulee jatkossa tapaamaan ainakin Iso-Britannian missiä, sillä Toivonen tapailee Lontoossa asuvaa muusikkomiestä.

– Kyllä siellä tulee käytyä enemmän kuin aikaisemmin, hän myöntää

– Mutta tämä on vielä alkuvaiheessa, pientä tapailua.

Toivonen kertoo tavanneensa miehen Lontoossa musikaalissa, jota hän oli katsomassa. Mies laulaa musikaalissa.

– Tällä hetkellä ei ole Lontoon-reissua tiedossa, sillä hänellä on musikaalikiireitä ja minullakin työjutut täällä Suomessa. Mutta on tästä hyvä tunne, en lähde asioihin, mistä ei tule hyvä fiilis. Se on hyvä mies, Toivonen hymyilee.

Lue myös:

    Uusimmat