Mainos

BB-seksi kiinnostaa netissä ja tv:ssä

Subilla viime viikolla alkanut Big Brother -sarja kiinnostaa ihmisiä valtavasti. Subin verkkosivuilla käytiin viime viikolla yli 550 000 kertaa, kun ennen BB-ohjelman alkua kävijöitä oli 176 000. Kasvua on yli 210 prosenttia.

Luvut perustuvat TSN Metrixin julkaisemaan tilastoon nettisivujen kävijämääristä.

Subilla on netissä oma BB-sivusto, jossa uutisoidaan tänään mm. talon viime yön tapahtumia. Taloon määräajaksi eli kolmeksi kuukaudeksi suljettujen henkilöiden seksipuuhat kiinnostavat myös tv:ssä: viime sunnuntaina katsojia oli 508 000.

Ohjelman tekijöitä suosio ei yllättänyt.

- BB:n suosio on kasvanut joka vuosi 20-30 prosenttia, joten tämä kiinnostus oli odotettua. Lisäksi tämän vuoden kilpailijat olivat hyvin perillä aikaisempien vuosien tapahtumista, he olivat katsoneet Suomen ja muidenkin maiden ohjelmat tarkasti, ja heillä oli oikein uho päällä, että me olemme jännittävimpiä kuin viime vuoden kilpailijat, Subin tiedottaja Jonna Tapanainen kertoo.

Talossa on kamerat kaikkialla, katvealueita ei ole, ja periaatteessa kaikki näytetään netissä suorana, esimerkiksi lääkärin tai psykologin tapaamista lukuunottamatta. Seksipitoinen viime yö herättää myös kysymyksen, tietävätkö taloon suljetut nuoret ihmiset todella, mitä ovat tekemässä.

- Me emme anna heille mitään toimintaohjeita eli käytökseen ei puututa, ellei se ole vaarallista. He kyllä tietävät, että ovat julkkiksia tullessaan talosta ulos. Toki olemme kertoneet heille, että he eivät voi kontrolloida, mitä heistä esimerkiksi kirjoitetaan, Tapanainen sanoo.

Seksiyö puhututtaa myös tuottajia

Kilpailijoiden raju käytös viime yönä puhututtaa kuitenkin myös tuotantotiimiä. Tapanaisen mukaan Big Brotherin tekijät pyrkivät ottamaan huomioon sen, että ohjelmaa seuraavat myös alaikäiset.

- Kyllä meillä käydään täällä koko ajan linjanvetoa, että mitä näytetään tv:ssä. Netissähän on se sitten eri asia, siellä tulee kaikki suorana.

Tapanaisen mukaan seksi on nyt peittänyt alleen kilpailijoiden käymät avoimet ja rehelliset keskustelut mm. homoudesta ja rasismista.

Talosta voi lähteä myös koska tahansa vapaaehtoisesti pois. Vielä lähtijöitä ei ole ollut. Voittaja saa kolmen kuukauden kuluttua 50 000 euroa.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.