BB-Nikolla hurja läheltä piti -tilanne stuntkiertueella

Big Brother 2010 -voittaja Niko Nousiainen koki kauhunhetkiä stuntkiertueella, kun liekit polttivat miehen kasvoja.

Nikon kihlatun Sofia Ruusilan perheyritys järjestää ympäri Suomea kiertävää moottorishow’ta, jonka taitoajotempuissa myös Niko on ollut mukana. Useissa tempuissa tehosteena on tuli ja perjantain show'ssa Niko joutui vaaralliseen läheltä piti -tilanteeseen. Vaaratilanne syntyi tempussa, jossa mies makaa auton konepellillä, kun auto ajetaan tuliseinän läpi.

– Yhtäkkiä kypäräni osui pahasti tuliseinämään ja visiiri lähti irti, liekit vain iskivät kasvoille. Kyllä siinä silmäkulma, ripset ja kulmakarvat kärähtivät, Niko kertoo.

Vaikka tilanne vaikutti vakavalta, jatkoi Niko suoraa tempun jälkeen kuuluttajan tehtäviään.

– Onneksi mulla oli sentään suojahuppu päässä, muuten olisi voinut pahemminkin kasvot kärähtää. Pieni palovamma siitä kuitenkin tuli. Tästä lähtien osaan ainakin tarkistaa kunnolla kaikki välineet ennen stuntteja, Niko miettii.

Tapaturma ei hidasta Nikon vauhtia, vaan seuraavaksi Niko aikoo istua jättimäisen monsteriauton eli monster truckin ratin taakse. Kiertue kestää juhannukseen asti ja jatkuu syksyllä. Niko ja Sofia ovat mukana tuolloinkin, Niko esiintymässä ja Sofia auttamassa käytännön järjestelyissä.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat