BB-Niko Saarinen etsii kotia

Big Brotherista ja MTV3:n chatistä ja visailuista tutuksi tullut Niko Saarinen etsii uutta kotia ja kertoo salaperäisesti olevansa superonnellinen.

Parisuhdetiedusteluihin mies ei vastaa, mutta vihjaa, että tuolla saralla menee oikein hyvin. Kevättä on rinnassa. Tulevina kesäkuukausina mies ei kuitenkaan ehdi pitää kesälomaa.

– Olen Maikkarilla kahdeksan tuntia päivässä töissä ja näillä näkymin minulla ei tule olemaan varsinaista lomaa, mutta ei se mitään, sillä viikonloppuvapaat riittävät hyvin, Niko kertoo MTV3.fin Viihdeuutisille.

Nikon kesään ei kuulu festareita, mutta rauhallisempaa menoa saattaa olla luvassa.

– Mökkiviikonloput olisivat mainioita. Suvultani löytyy mökkejä, joita voisi hyödyntää.

Asumisasiat ovat muutenkin Nikon elämässä esillä, sillä Niko etsii uutta kotia Helsingistä tai Tampereelta.

– Semmoiset 60 neliötä olisi haussa. Helsingissä hinnat tietysti ovat korkeammat, mutta Tampereelta asunnon voisi saada halvalla.

Big Brotheriin vuonna 2008 osallistunut Niko kertoo ettei seuraa reality-ohjelmia paljoakaan. Uuden Idols-voittaja Martti Saarisen lailla Keravalla asuva Niko toteaa, että voitto taisi mennä oikeaan osoitteeseen.

– Voisin vitsailla että ollaan Martin kanssa sukua, kun molemmat olemme Saarisia ja asumme Keravalla, Niko heittää pilke silmäkulmassa.

(MTV3–SUVI-PILVI INKEROINEN)

Lue myös:

    Uusimmat