BB-Niko blogissaan: Tunnettu tv-tähti kärähti kokaiinista ja uhkaili

Viime vuoden Big Brotherista tuttu Niko Saarinen kirjoittaa Stara.fi-sivustolla pitämässään blogissa joutuneensa keskelle tilannetta, jota ei hevin unohda.

Niko paljastaa kirjoituksessaan todistaneensa lähietäisyydeltä, kun suomalainen tv-julkkis ystävineen biletti kokaiinin voimalla helsinkiläisyökerhossa. Miestenhuoneessa käynnissä olleet kokaiinijuhlat yllättivät vessaan tulleen Nikon täysin. WC-eriön oven avannut Niko sai julkkiksen ja tämän ystävät kiinni itse teossa.

– Huomasin kuitenkin kauhukseni että sisällä (wc-kopissa) oli kolme miestä, joista yksi oli "tv:stä tuttu kasvo". Pahoittelin ja astelin pois, mutta joku nappasi minusta kiinni ja veti oven kiinni, tällä kertaa lukkoon.

Nikon mukaan aggressiivisesti käyttäytyneet miehet olivat ilmeisesti nauttineet kokaiinia illan mittaan useampaan otteeseen.

– "Tästä et puhu! Et puhu! Tuliko selväksi, et puhu!", miehet hokivat. Yksi miehistä ehdotti, että pääni voisi lyödä lavuaarinkulmaan ja jättää minut vessoille. Luojalle kiitos sain heidät vakuuttuneeksi siitä että en puhu heistä ja heidän kokeiluistaan, Niko kirjoittaa. Hän tsemppaa myös julkkisten huumeidenkäytöstä avautunutta Anne-Mari Bergiä tämän tärkeästä työstä, kaunotar kun suunnittelee lähtevänsä kiertämään kouluja huumevalistajan ominaisuudessa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat