BB-juontaja Susanna Laine: Tytöttely ärsyttää

Vappu Pimiän pestin Big Brother Talk Show´n juontajana perinyt Susanna Laine on joutunut taistelemaan uskottavuuden kanssa.

Susanna Laine ponnahti koko kansan tietoisuteen Miss Suomi -kisoista vuonna 2005, kun upea vaaleaverikkö kruunattiin Hanna Ekin toiseksi perintöprinsessaksi.

Sanavalmis kaunotar ei jäänyt ainoastaan malliksi, vaan Susanna on luonut huikean uran juontajana. Kauniista missistä tuli koko kansan juontaja, klisee, joka elää edelleen suomalaisessa yhteiskunnassa.

– Mä muistan kun tulin tälle alalle, että mä en taistele tuota missistä tuli juontaja -mielipidettä vastaan. Se on ihan väistämätöntä, varmaan 80-kymppisensäkin kun tekisi jotain, niin olisi se ex-missi. Turha sitä vastaan on kapinoida, mun mielestä se on ihan hieno juttu. Ei se oo yhtään huono asia, että on ollut missikisoissa, Susanna kertoo MTV3.fin Viihdeuutisille.

Susanna kertoo törmänneensä kuitenkin vähättelyyn, jossa kauniin ja lahjakkaan naisen ammattitaitoa on väheksytty.

– Toisaalta sellainen tietynlainen tytöttely on aina ärsyttänyt, jopa ennen missikisoja. Mihin tahansa on mennyt, niin aina on ollut sellaista, että otetaanko me nyt toi blondi vai tuleeko toi tyttö tähän nyt. Se tavallaan liittyy vähän kaikkiin nuoriin naisiin, ketkä tekee mitä tahansa, Susanna kertoo.

Sanavalmis kaunotar ei ole jäänyt kuitenkaan hiljaiseksi miesten edessä, vaan antanut samalla tavalla takaisin-

– Semmoisen tietynlaisen vähättelyn pystyy aika hyvin ohittanaan, jos pistää samalla tavalla takaisin. Et hei, mitä tarkoitat. Kyllä sitä esiintyy, et otetaanko me se missi tähän vai eikö me oteta. Se vähän joskus ärsyttää, Susanna tunnustaa.

(MTV3–ANN-MARI LEINONEN)

Lue myös:

    Uusimmat