BB-juontaja Susanna Laine: Olen pikkukaupungin tyttö

Syksyn Big Brother talk show:ta luotsaava Susanna Laine viihtyy Helsingissä, mutta tunnustaa välillä kaipaavansa pikkukaupungin elämää.

Parasta Helsingissä on Susanna Laineen mukaan se, että kaupungissa on aina elämää.

– Oli pyhä tai arki, Helsingistä löytyy aina tekemistä ja tapahtumia, juontajakaunotar kertoo tyytyväisenä.

Vappu Pimiän saappaisiin syksyllä astuva Laine asuu Helsingin Hakaniemessä, lähellä keskustaa ja hyvien kulkuyhteyksien varrella.

– Julkinen liikenne toimii ja autoa tarvitsen lähinnä vain työkeikoilla, juontaja iloitsee.

Kesä-Helsinki ihastuttaa

Susanna Laineen mielestä Helsinki näyttää ehdottomasti kesäisin parhaat puolensa.

Upeista säistä bikinivartalon omistava juontaja on päässyt nauttimaan Helsingin uimarannoilla. Erityisen tutuksi on tullut Mustikkamaa Kulosaaressa, koska se on viihtyisä ja lähellä Laineen kotia.

Kesävieraat Susanna veisi tutkimusretkelle Suomenlinnaan tai kävelylle Töölönlahdelle. Myös torikahvit kauppatorilla kuuluvat juontajan kesään.

Kesälläkin töitä paiskiva Susanna kertoo kuitenkin viettävänsä kodin lisäksi eniten aikaa työpaikallaan Helsingin Kaapelitehtaalla.

– Myös kavereiden luona ja keskustan baareissa tulee välillä piipahdettua, kesäneito paljastaa.

Pikkukaupungin tyttö

Seinäjoelta kotoisin oleva Susanna pitää Helsinkiä ruuhkaisena ja harmittelee parkkipaikkojen vähäisyyttä.

– Pienemmissä kaupungeissa pääsee hetkessä paikasta toiseen, täällä se ei valitettavasti onnistu. Toisaalta, maailman mittakaavassa Helsinki on loppujen lopuksi aika pieni kaupunki, vaaleaverikkö muistuttaa.

Myös asuntojen hinnat ja korkeat vuokrat järkyttävät. Laine itse asuu omistusasunnossa, ja asunto on hankittu jo hyvän aikaa sitten, joten viimeaikainen pääkaupunkiseudun asuntojen hintaralli ei varsinaisesti ole koskettanut juontajan asumista.

Kymmenen vuotta Helsingissä asunut Susanna kuitenkin kertoo viihtyvänsä pääkaupungin vilinässä hyvin.

– Helsinki tuntuu kodilta, ja aina kun täältä lähtee pidemmäksi aikaa pois, alkaa tänne ikävöidä takaisin.

Maisemanvaihto edessä?

Työt pidättelevät suosikkijuontajan tällä hetkellä Helsingin sykkeessä, mutta maisemanvaihto tulevaisuudessa ei tunnu ollenkaan mahdottomalta ajatukselta.

– Elämäntilanteen mukaan mennään, mutta mielelläni jossain vaiheessa muuttaisin vähän pienempään kaupunkiin, Susanna haaveilee.

Toistaiseksi uusi BB-juontaja viihtyy kuitenkin hyvin Hakaniemessä. Myös Etelä-Helsingin kauniit talot ihastuttavat, mutta henkilökohtaisesti Susanna viihtyy vähän kauempana ydinkeskustasta.

Ennen Hakaniemeen muuttamista juontaja on asunut niin Lauttasaaressa kuin Käpylässäkin, joiden idylliä ja omia pieniä yhteisöjä Susanna vieläkin muistelee lämmöllä.

– Tykkään asua vähän reunemmalla ja siitä, että on omaa pihaa. Se on kuin maalla asuisi.

Katso myös, millaisia asuntoja on myynnissäKäpylässäjaLauttasaaressa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat