BB-Eskon kodissa sekoittuvat poikamiesboksi ja lastenhuone – katso hellyttävä kuva!

Hunkseista tuttu Esko Eerikäinen häädettin BB-talosta viikkoa ennen finaalia. Lue Eskon haastattelu ja katso herttainen kuva Victoria-tytön prinsessahuoneesta!

Hunks-tanssiryhmästä tuttu Esko Eerikäinen ehti viettää Julkkis Big Brother 2013 -talossa kaksi viikkoa. Kokiko kohta 40 vuotta täyttävä komistus BB-asumisen vaikeaksi? Entä millainen on Eskon asunto Helsingin Hakaniemessä? Katso myös herttainen kuva Eskon Victoria-tytön vaaleanpunaisesta huoneesta!

Mikä oli vaikeinta siinä, että joutui asumaan pienessä tilassa monen ihmisen kanssa?

– Olen jo armeija-aikaan tottunut asumaan monen ihmisen kanssa samassa huoneessa ja BB-talossa se tuntui ihan luonnolliseltakin. Jokainen kuitenkin antoi tarpeeksi toisille tilaa olla. En kokenut asumista mitenkään erityisen vaikeaksi, mutta ehkä vaikeinta oli se, jos joskus ei saanut nukuttua. Vieressäni nukkui Johanna, joka puhui unissaan joka yö, niin varsinkin alussa heräsin siihen, kun hän kertoi tarinoita – mutta se oli pikemminkin huvittavaa kuin vaikeata. Eikä minulla nukkumisen suhteen ollut mitään ongelmaa, sillä yhtä yötä lukuun ottamatta nukuin tosi hyvin. Mutta jos joku asia oli vaikeinta niin se, kun Jori kuorsasi tosi lujaa ja siihen heräsin ja sitten Johanna puhui unissaan.

Miten kävi Eskon kiinteistövälittäjän uran ja millainen huone on Eskon Victoria-tytöllä?Lue haastattelu loppuun Jokakodin Ajankohtaista-osiosta!


LUE MYÖS:


Hannakaisa Taskinen/Jokakoti.fi

Kuva: Sub

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja