Mainos

BasWaren johtajien pestit vaihdoksiin

Ohjelmistoyhtiön hallituksen puheenjohtajana toiminut Ilkka Sihvo jatkaa yhtiön toimitusjohtajana, kun nykyinen toimitusjohtaja Hannu Vaajoensuu ottaa hänen tehtävänsä hoitaakseen.

Ohjelmistoyhtiö BasWaren toimitusjohtaja ja hallituksen puheenjohtaja vaihtavat paikkoja keskenään. Hallituksen päätoimisena puheenjohtajana toiminut Ilkka Sihvo siirtyy yhtiön toimitusjohtajaksi ensi vuoden alusta alkaen samalla kun nykyinen toimitusjohtaja Hannu Vaajoensuu siirtyy hallituksen päätoimiseksi puheenjohtajaksi.

BasWaren mukaan vaihdoksen taustalla on yhtiön panostaminen strategisiin hankkeisiin kuten esimerkiksi yritysostoihin ja verkostoitumiseen kansainvälisten toimijoiden kanssa, millä saralla tarvitaan Vaajoensuun kokemusta ja kansainvälisiä yhteyksiä.

BasWare ilmoitti tänään myös, että yhtiö hakee osakkeelleen siirtoa Helsingin pörssin päälistalle. Tällä hetkellä yhtiön osake on pörssin NM-listalla. Päälistakaupankäynnin BasWaren osakkeella arvioidaan alkavan 19. lokakuuta. Siirrolla yhtiö pyrkii muun muassa parantamaan tunnettuuttaan sekä lisäämään kaupankäyntiä osakkeella.

Tänään julkaisemassaan osavuosikatsauksessa BasWare kertoi yhtiön tammi-syyskuun liikevaihdon kasvaneen 27 prosenttia 22,5 miljoonaan euroon. Yhtiön rahoituserien jälkeinen tulos puolestaan nousi 3,3 miljoonaa euroa voitolliseksi, kun se vielä viime vuoden tammi-syyskuussa oli 0,3 miljoonaa euroa tappiollinen.

Yritysohjelmistoihin erikoistunut BasWare työllistää noin 290 henkeä, ja sillä on Suomen lisäksi toimintaa seitsemässä maassa Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.